Düğmeye basın artık

Düğmeye basın artık

Geçtiğimiz hafta sezonun son maçına çıkan Kırıkkalespor, sahadan 5-1?lik yenilgiyle ayrılınca, taraftarından büyük tepki geldi. Kötü bir futbol sergileyen ve yaşadığı düşüşle hayal kırıklığı oluşturan Kırıkkalespor, 2012?ye hiç iyi bir giriş yapmadı.

TRANSFER SÖYLENTİLERİ BAŞLADI

Son 7 haftada 1 galibiyet alan ve kalesinde 15 gol görüp 4 gol atan Kırıkkalespor?un forvet hattında büyük sıkıntılar var. Aynı zamanda kadro darlığından yaşanan defans rotasyonu takımı olumsuz yönde etkiliyor. Sarı ve kırmızı kart cezalıların yanı sıra yaşanan sakatlıklar teknik heyeti zor duruma sokuyor. Son olarak da takım içinde yaşanan transfer söylentileri taraftarında canını sıkmaya başladı.

 

TRANSFER ŞARTI

İlk yarı bitimiyle takıma 5 günlük izin veren Kırıkkalespor teknik heyeti, takımı 5 Ocak 2012?de toplamayı düşünüyor. Transfer için beklenti içine giren teknik heyet, kamp için de yer ayarlamaya çalıştığı öğrenildi. Dar kadro ve düşme potasına girilmesi ile birlikte sıkıntı yaşayan teknik heyet, yönetimden transfer için düğmeye basmasını istediği öğrenildi.

 



hasan yıldırım
4.01.2012 10:05:34
sayın editör eğer kırıkkalespor defans,orta saha ve forvete ara trasfer yapmassa durum hiç iyi değil ayağına tek top yalışan orhan gaziyde satarlarsa hiç iyi olmaz.inan hacettepe,keçiören ve diğer kulüpteki amatörlere hayran oluyorum ankaradan maç seyretmeye geliyorum hiç aklı ile top oynayan yok çok zayıf ekol sistem yok tamam para yok ama ruhta yok yazık oluyor kırıkkalespora ve ona gönül verenlere saygılarımla

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ