Duanızı Almaya Geldik

Duanızı Almaya Geldik

AK Parti Kırıkkale milletvekili aday adayı Harun Güleç Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

İLK ZİYARET

Aday adaylığını açıkladıktan sonra ilk olarak Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneğini ziyaret eden ABC Eğitim Kurumları Kurucusu Harun Güleç ziyareti sırasında yaptığı açıklamada vatanı için canını, kanını, gözünü kırpmadan kendisini feda eden şehit ve gazilerimizin her birinin bu vatanın tapusu olduğunu belirtti.

SİYASİ ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Güleç konuşmasında şehit ve gazilerimizin yakınlarının kendilerine birer kutsal emanet olduklarını söyleyerek ABC Eğitim Kurumlarının şimdiye kadar her zaman onların yanında olduğunu bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Güleç ayrıca bu hizmetlerini daha ileriye taşımak için çıktığımız yolda her şeyden önce hayır duaya ihtiyacımız var. Duanızı almaya geldik dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Sayın Rıfat Öcal ise yaptığı açıklamada milletvekili A. Adayı Harun Güleç’in kurumlarıyla kendilerine her zaman destek olduğunu söyleyerek siyasi çalışmalarında başarılar diledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız