Dualarımız Semra için

Dualarımız Semra için

Kırıkkale'nin Atletizm Takım sporcularından Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatlarında Ay Yıldızlı bayrağımızı temsil etmek için 2016 Rio Olimpiyatları Hazırlık Kampına seçildi.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

01 Nisan 2014 Tarihinde İsrail’in Emek Hama Ayanot şehrinde yapılan ISF Dünya Okullar Şampiyonasında; kız takımımız3 kmkros yarışmasında Semra Karaaslan`ında aralarında bulunduğu karma takım Dünya 2.`si olarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

BİRÇOK BAŞARILARI VAR

Semra Karaarslan son olarak 17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde Trabzon Söğütlü Atletizm Stadı’nda yapılan Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonasında800 mve1500 mkoşuda Türkiye 2.`si olarak Milli Takım Kampına katılmaya hak kazanmıştı

OYLAMA SONUCU SEÇİLİYOR

Uluslararası Olimpiyat Komitesi`nin (IOC) Danimarka`nın Başkenti Kopenhag`da yaptığı 121. dönem oturumundaki oylama sonucu, 2016 Olimpiyat Oyunları`na ev sahipliğini Brezilya`nın Rio de Janeiro kenti yapacak. 2016 Rio Olimpiyatları için 03-23 Kasım 2014 tarihleri arasında İzmir Kuşadası’nda düzenlenecek olan kampa seçilen Semra Karaarslan İlimizi temsil edecek.

EMEĞİMİZ BOŞA ÇIKMASIN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; “İlimiz Sporcusu olan Semra Karaarslan aldığı uluslararası ve Türkiye dereceleri ile kendini kanıtladı. Şimdi ise Rio’da kendini göstermek için iyi bir fırsat yakaladı. Umarım kampta iyi dereceler elde ederek Rio Olimpiyatlarında yarışmaya hak kazanır. Sporcumuzu yetiştiren antrenörlerimiz Ali Dereli, Yasin Kisek her zaman kızlarını destekleyen kızımızın ailesine ve kurumumuza her türlü desteği veren Sayın Valimiz Ali Kolat’a teşekkür ederim” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ