Dualarımız Berkay için

Dualarımız Berkay için

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesinde görevli polis memuru 22 yaşındaki Berkay Özüç canına kıymak istedi. Yoğun bakımda uyutulan Berkay'ın ailesi ve arkadaşları yaşama dönmesi için dua ediyor.

GENÇ POLİS MEMURU CANINA KIYMAK İSTEDİ. AĞIR YARALANDI KOMADA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR.

Dualarımız Berkay için

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesinde görevli polis memuru 22 yaşındaki Berkay Özüç canına kıymak istedi. Yoğun bakımda uyutulan Berkay’ın ailesi ve arkadaşları yaşama dönmesi için dua ediyor.

3 YILLIK POLİS MEMURU

Yaylacık Mahallesi Nene Hatun Caddesi Bağış apartmanın da ailesi ile birlikte yaşayan Polis memuru Özüç dün öğle saatlerinde evden çıktıktan sonra apartmanın asansörüne bindi. Asansörden gelen silah sesi üzerine çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis Özüç’ü yaralı halde buldu. Hemen hastaneye kaldırılan polis memuru ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Kafasından yaralı olduğu için uyutulan Özüç’ün hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

ASANSÖRDE KAFASINA SIKMIŞ

Oturduğu Apartmanın asansöründe kafasına sıktığı kurşun ile intihar etmeye çalışan Özüç’ün tayini şark görevini yerine getirmek için tayininin Mardin’e çıkması nedeniyle bunalıma girmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Polis intihar girişimi ile ilgili çok yönlü araştırma yürütüyor. Çevresi ve arkadaşları tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olduğu söylenen genç polisin böyle bir işe niçin kalkıştığı ise bilinmiyor. Polis memuru için ailesi ve arkadaşları dua ediyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama