Dualar Onun İçin

Dualar Onun İçin

Milli Görüş Lideri eski Başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan?ı anma etkinlikleri kapsamında Anadolu Gençlik Derneği tarafından mevlid okutuldu. Mevlid sonrasında merhum Erbakan?ın hayatından kesitlerin yer aldığı konuşmalar yapıldı.

DUALAR ERBAKAN HOCA İÇİN
Çarşı Camii önünde düzenlenen anma programında merhum Erbakan?ın yaşamından kesitlerin sunulduğu konuşmalar yapıldı. Sadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun ve yöneticilerinin yanı sıra partililer ve vatandaşlar katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Hasan Altın Erbakan Hocanın 27 Şubat 2011 ?de ahirete uğurlandığını belirterek ?Milli Görüşün manevi önderleri, gönül ve yol arkadaşlarının dualarıyla yola çıkmıştı o; Abdülaziz Bekkine,  Üstat Mehmet Zahit Kotku, Palulu Haydar Efendi, Yahyalılı Hacı Hasan Efendi, Harrani Hazretleri, Sultan Baba,  Mahmut Efendi hazretlerinin duaları vardı, Milli Görüş?ün harcında.?
BÜYÜK HEDEFLER
?Erbakan hocamız için Nevşehirli Hacı Abdullah Baba; Erbakan Hoca Peygamber aşığı bir insandı, diyor.
O samimi bir mümindi, ihlaslı bir Müslümandı, İslamsız saadet olmaz derdi her zaman, ibadetlerine düşkündü, idealist bir devlet adamıydı. Yeni Bir Dünyayı kurmaktı niyeti. Bu maksatla Ağır Sanayi, Milli Sanayi diyordu. Şimdilerde satılan fabrikaların mimarıydı o.
Kaç sefer Siyasette önünü kestiler, kurduğu partiler kapatıldı. Hapse atıldı ama o hiçbir zaman yılmadı, hep yeni bir heyecanla Teşkilatları kurdu. Tüm dünyanın Allah rızası için kurulmuş partilere ihtiyacı var derdi.
İktidarda olduğu zamanda hep milletini düşündü, mazlum milletleri düşündü onların dertler ile dertlendi. D 8?leri kurarak Müslüman coğrafyayı birleştirdi, tarihte ilk defa Denk bütçe yaparak faize giden muslukları kapadı. Faiz dünya gerçeği demedi. İslam Ortak Pazarı, İslam Birleşmiş Milletleri, İslam Ortak Para birimi, İslam Kültür Birliği en büyük hedefleriydi? diye konuştu.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü