DSP MECLİSE GİRECEK

DSP MECLİSE GİRECEK

Kırıkkale DSP İl Başkanlığı 2 aday adayını kamuoyuna tanıttı. Genel Merkez Sekreteri danışmanı olan Müslüm Ulusoy ve DSP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Hasan Özmen dün yaptıkları basın toplantısı ile aday adaylıklarını açıkladılar. Toplantıda konuşan İl Ba

AKP KÖTÜ YÖNETTİ

Müslüm Ulusoy ve Hasan Özmen?in DSP İl binasında yaptıkları Aday Adayları açıklamasına başta DSP İl Başkanı Günseli Çelikbaş ve çok sayıda partili katıldı. Türkiye?nin DSP?ye ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Çelikbaş, ?Ülkemizde yaşayan insanların rahatlığa kavuşması için TBMM?ye girmek zorundayız. İnsanlarımız, 8 yıldır hüküm süren Ak Parti iktidarlığı döneminde çok kötü derecede yönetilir hale gelmiştir. Bizim halkımız bunu hak etmedi? diye konuştu.


KÖYLÜ TARLASINI EKEMEZ OLMUŞ

İçinde bulunduğumuz günlerin Türk Milletinin en karanlık dönemlerinden biri olduğunu söyleyen Milletvekili Aday Adayı Ulusoy, ?Köylü tarlasını ekemez olmuş, Fabrikaların bacaları tütmüyor. İşsizlik ve açlık almış başını gidiyor. Daha önceden ülkemizde görülmeyen hastalıklar yeniden nüksetmiş. Onurlu insanlar devletin ve belediyelerin dağıtacağı yardımlara muhtaç olmuş. Gerçek bu iken, ülkeyi yönetenler halkın mutluluğundan bahsediyor. Evlerinin bahçe duvarlarını inşa eden zenginlerin temel atma törenine katılan hükümet, şatafatlı açılış yapıyor? dedi. Merkez İlçe Başkanı Hasan Özmen ise daha önce adaylık için kendini yeterli görmediğini ama bu seçimde geçmişteki tecrübelerini ortaya koyarak yarışacağını söyledi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız