Droneler şimdide çiftçinin emrinde

Droneler şimdide  çiftçinin emrinde

HUBUBAT TARLASI VE MEYVE BAHÇELERİNİN İLAÇLANMASINDA KOLAYLIK SAĞLIYOR

Son yılların yüksek teknoloji harikası keşif savunma ve taarruz silahı Droneler şimdide çitçinin emrinde girişimci bir firma tarafından geliştirilen Droneler tarla ilaçlamada kullanılıyor.

TARIM VE SANAYİ FUARINDA SERGİLENDİ

Son yılların teknoloji harikası olarak bilinen Polis ve Türk Silahlı Kuvvetlerin envanterinde keşif, savunma ve taarruz silahı olarak bulunan Droneler şimdi de çiftçinin emrinde. Girişimci bir firma tarafından geliştirilen droneler  alanların ilaçlanmasında kullanılıyor. Firma iki boy ürettiği droneye geçtiğimiz hafta kurulan Tarım ve Sanayiciler Fuarında görücüye çıkarttı. Özellikle büyük alanların ilaçlanmasında çiftçiye büyük kolaylık sağlayan teknoloji harikası droneler çiftçilerin büyük ilgisini çekti.

HER YÖNÜYLE TEKNOLOJİ HARİKASI

Tarım ve Sanayiciler Fuarında sergilenen ilaçlama droneleri kelimenin tam anlamıyla teknoloji harikası iki ebat üretilen droneler çiftçilere büyük kolaylık sağlıyor. Hem yakıt hem de zamandan çiftçiler için bulunmaz bir cihaz olarak dikkat çeken droneler aynı zamanda ilacın ürüne daha etki etmesinde etkili oluyor. Fuarın gözde ürünü olarak dikkat çeken dronelerin satış rekoru kırması bekleniyor.      



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız