Dr. Yiğit de kadroya dâhil oldu

Dr. Yiğit de kadroya dâhil oldu

YAŞAM´A BİR HEKİM DAHA KATILDI

YAŞAM´A BİR HEKİM DAHA KATILDI

Dr. Yiğit de kadroya dâhil oldu

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi´nin kadrosu güçlenmeye devam ediyor. Hastanenin kadrosuna bir hekim daha katıldı. Kadroya dâhil olan Dr. Alparslan Yiğit, Acil Servis Polikliniğinde görev yapacak.

DR. YİĞİT GÖREVE BAŞLADI
Yaşam Hastanesinin kadrosu yeni hekimlerle güçleniyor. Hastanenin kadrosuna bir hekim daha katıldı. Yaşam Hastanesi kadrosuna dâhil olan Dr. Alparslan Yiğit Acil Servis Polikliniğinde görev yapacak. 2005 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi´nden mezun olan Dr. Alparslan Yiğit, 1975 Samsun Bafra doğumlu. Daha önce Hilal Hastanesi, Ankara 29 Mayıs Hastanesi ve İstanbul Sarıgazi Bölge Hastanesinde görev yapan Dr. Yiğit, Pazartesi gününden itibaren Yaşam Hastanesinin Acil Servis Polikliniğinde görev yapmaya başladı.

4 HEKİM GÖREV YAPACAK

Yeniden Kırıkkale´de olmaktan ve Yaşam Hastanesinde göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Dr. Yiğit, ?Kırıkkale daha önce görev yaptığım bir yer. Burayı tanıyor ve biliyorum. Yaşam Hastanesi de tanıdık bir yer. Bundan sonra hastalarımızla Kırıkkale´de ve Yaşam Hastanesinde ilgilenmeyi sürdüreceğiz? dedi. Yaşam Hastanesi Acil Servis Polikliniği 4 hekimle sağlık hizmetlerini sürdürecek. Acil Servis´te Dr. Yaşar Peker, Dr. Çiğdem Karaer, Dr. Ravshan Abdullayev ve Dr. Alparslan Yiğit görev yapacak.

HABER: ERSİN ATASAYAR



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!