Dr. Yaşar Peker de Yaşam´da

Dr. Yaşar Peker de Yaşam´da

YAŞAM HASTANESİ KADROSUNA YENİ DOKTORLARI DÂHİL ETMEYE DEVAM EDİYOR

YAŞAM HASTANESİ KADROSUNA YENİ DOKTORLARI DÂHİL ETMEYE DEVAM EDİYOR

Dr. Yaşar Peker de Yaşam´da

Kırıkkale´nin yakından tanıdığı hekimlerden birisi olan Dr. Yaşar Peker de bundan sonra Yaşam Hastanesinde görev yapmaya başlıyor. Dr. Peker, Acil Servis´te görev alacak.

PAZARTESİ GÖREVE BAŞLADI

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni yıla hekim kadrosuna bir önemli ismi daha dâhil ederek giren Yaşam Hastanesine Kırıkkale´nin yakından tanıdığı hekimlerden birisi olan Dr. Yaşar Peker de katıldı.  Daha önce Hilal Hastanesi ve Yaşam Tıp Merkezi´nde kadroda yer alan Dr. Peker, yeni yılla birlikte Yaşam Hastanesi´nde görev yapmaya başladı. Peker, Acil Servis´te Pazartesi gününden itibaren görev alış durumda.

?HAYIRLI OLSUN? DEDİ

İl genelinde hemen herkesin yakından tanıdığı bir hekim olarak dikkat çeken Dr. Yaşar Peker, Acil Servis´te üç hekimle birlikte dönüşümlü olarak görev yapacak. Acil Servis hekimi sayısı böylece dörde çıkmış oldu. Hastanede tekrar göreve başlamanın heyecanı içinde olduğunu söyleyen Dr. Peker, ?Sağlık sektöründe uzun yıllardır hekim olarak görevimizi sürdürüyoruz. Daha önce Yaşam Hastanesi bünyesinde Hilal Hastanesi ve Yaşam Tıp Merkezinde görev yapmıştım. Kısa bir ara verdik. Şu anda Yaşam Hastanesi Acil Servisi´nde tekrar göreve başladık. Hastanemize de, Kırıkkale´mize de, bize de hayırlı olsun? dedi.

YENİ CİHAZLAR ALINDI

Yeni yıla hekim kadrosunu güçlendirerek giren Yaşam Hastanesi, yeniliklerine de devam edecek. Hastane yönetimi, 2018 yılının Yaşam ve Kırıkkale için dolu dolu geçeceğini müjdeledi. Hastane yönetimi Yaşam´da göreve başlayan Dr. Yaşar Peker´e yeni görevinde başarılar dilerken, hastanenin 2018 yılında sağlık sektöründe çok önemli planlamaları olacağını duyurdu. Bunların başında yeni bir MR cihazı bulunuyor. Alımı yapılan cihazın kurulum çalışmaları devam ediyor. Hastane bünyesine MR ile birlikte C Kollu Röntgen Cihazı da dâhil edildi. Önümüzdeki günlerde de Ağrı Merkezi adıyla yeni bir poliklinik benzeri uygulama gerçekleştirilecek ve burada birçok ağrı için tedavi uygulaması yapılacak



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!