Dostluk ziyareti

Dostluk ziyareti

1-3 Nisan 2013 tarihlerinde Kırıkkale Üniversitesi ile American University Of Sharah (Birleşik Arap Emirlikleri Üniversitesi) arasında yapılacak olan Dostluk ve Kardeşlik Spor Oyunlarına katılan sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tesisle

TESİSLERİ GEZDİ

Olimpik Yüzme Havuzunda bulunan Gençlik Merkezinin açmış olduğu İyilik Ağacı stanttın da İyilik Ağacı Projesi hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü bilgi verdi. Birleşik Arap Emirlikten gelen sporcular yapmış oldukları iyilikleri yazarak iyilik ağacına astılar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü gelen kafileye tesisleri gezdirip, tanıttıktan sonra makamında kabul etti.

İYİ BİR EV SAHİBİ OLACAĞIZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada, Kırıkkale Üniversitesi ile American University Of Sharah (Birleşik Arap Emirlikleri Üniversitesi) arasında yapılacak olan Dostluk ve Kardeşlik Spor Oyunlarının fair play içinde geçmesi temennisinde bulundu. Ünlü, ?Önümüzdeki 5 gün içerisinde bizim misafirlerimizsiniz iyi bir ev sahibi olmak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapacağız. Umarım ilimizden ayrılırken mutlu ve güzel anılarla birlikte ayrılırsınız? dedi.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ