Dönmez projelerini anlattı

Dönmez projelerini anlattı

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, hafta sonu sabah kahvaltısında Kırıkkale'de faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Dönmez, toplantıda aday olması dahilinde yapacağı hizmetler hakkında bilgiler ver

 

MESİRE ALANLARI

Güçbirliği platformu kapsamında alınan karar gereği Yeşil vadi projesinin hayata geçeceğini ve bundan dolayı mutluluk duyduklarını vurgulayan Dönmez, bu çalışmanın geçmiş dönemlerde alt yapısını hazırladıklarını fakat çalışmaya başlayamadıklarını söyledi. Bu projenin ilçeye büyük katkı sağlayacağını dile getiren Dönmez, “Vatandaşlarımız hafta sonları mesire alanları olarak bu alanların çevresinde güzel vakit geçirecekler” dedi.

 

ÇOK ŞEY YAPACAĞIZ

Projeleriyle ilçeye yeni eserler ve projeler kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen Dönmez, “Bizim işimiz belediyecilik ve halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Mahalli İdarelere Hizmet Derneği’ndeki görevim nedeniyle ben biliyorsunuz başkanların başkanı konumundayım. AK Parti’nin heyecanını da katarak Bahşılımız için çok şey yapmayı amaçlıyoruz” ifadesinde bulundu.

 

MEGA VE ÇILGIN PROJELER

Bahşılı’yı geliştirmek için tecrübesini kullanacağını söyleyen Mehmet Dönmez, Bahşılı için yapacakları birçok proje bulunduğunu da belirtti. Dönmez; “İlçemizi hızlı yaşanacak ve gelişmeye ayak uyduracak bir hale getireceğiz. Bahşılı’ya çok mega ve çılgın projelerle aday adayı oluyorum. Allah kısmet ederse bunların neler olduğunu çalışarak göstereceğiz” dedi.

 

BÜYÜMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kongre merkezi alanına sahip olunması gerektiğine vurgu yapan Dönmez, “İlçemizin turizm alanından canlanması ve ekonomisine katkı sağlanması için teleferik düşünüyorum. Bu çalışmayı yap, işlet devret olarak yaptığımız zaman kısa süre içerisinde tamamlanacağına inanıyorum. Göreve gelirsem, ilçemizde mevcut yeşil alanları daha da büyütmek için çalışmalar gerçekleştireceğim” şeklinde konuştu.

 

İSTİHDAMA KATKI

Bahşılı Belediyesi’nin kent konseyine ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Dönmez, “İlçemizin en iyi yatırım alması için kent konseyi önemli bir rol oynayacaktır. Gazbeton ve TÜPRAŞ tesislerinden gelen sıcak hava buhar gazını iyi şekilde değerlendirerek, bölgemizde seracılığı geliştireceğiz. Bu sayede hem ekonomiye, hem de istihdama katkı sağlanmış olacaktır” ifadesinde bulundu.

 

HİZMETLERİ ANLATACAĞIZ

Belediye binasının üzerine büyük bir wifi sistemi yerleştireceklerini belirten Dönmez, buradan tüm ilçe halkının faydalanabileceğini söyledi. Bu hizmetle birlikte herkesin internetten ücretsiz olarak faydalanabileceğini ifade eden Dönmez,”İlçemizin girişine dev bir led kurarak, vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetleri anlatacağız” şeklinde konuştu.

 

İLÇE GİRİŞİNDE DÜZENLEME

İlçe girişine kurulacak olan ledlerde, futbol maçlarının ücretsiz şekilde izlenebileceğini de sözlerine ekleyen Dönmez, “Buralardan hem vatandaşlarımız, hem de gençlerimiz yararlanacak. İlçemiz de bu şekilde kısa süre içerisinde büyük hizmetlere imza atılmış olacak. Çünkü ilçemizdeki vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık” diye konuştu.

 

MADDİ YARDIMLAR

İlçede yaşayan mağdur ve geliri olmayan kişilere Belediye kaynaklarından yardım yapacaklarını dile getiren Dönmez, “Vatandaşlarımıza 300 ila 500 TL arasında maddi yardım sağlayacağız. Halkımızı spora teşvik ederek, spor faaliyetlerine de imza atacağız. Huzur evi çalışmamız için de şuanda arsamız hazır. Göreve geldiğimiz zaman kısa süre içerisinde burayı da hizmete açacağız” dedi.

 

MESLEK EDİNDİRME

Bol bol ağaçlandırma çalışması yapacaklarını vurgulayan Dönmez, “Gençlik parkına benzer bir harikalar diyarını da ilçemize kavuşturmayı planlıyoruz. Maddi durumu iyi olmayan ve yakını vefat eden kişilere de mezarlıklarda; gül suyu, lokum gibi çeşitli yardımlar yapacağız. Beceri kursları açarak, ilçemizde yaşayan bayanlarımızın da meslek sahibi olmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 

KİTAP İMZALARI

Halk Eğitim merkeziyle ortaklaşa böyle bir kurs düzenlemeyi planladıklarını ifade eden Dönmez, “Yapılan eserleri belediye olarak alacağız ve onlara iplik olarak tekrar vereceğiz. Adaylığın bize nasip olması durumunda en çok oy oranını alacağımı iddia ediyorum. Aday olamazsak bu projelerimizi gelen arkadaşımıza teslim edeceğiz” dedi. Dönmez, konuşmasının ardından Belediye Kanunu ile Büyükşehir Belediyesi Kanunu adı altında hazırladığı kitapları imzalayarak basın mensuplarına hediye etti.

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız