Dönmez ve Karakaya Ailelerinin mutlu günü

Dönmez ve Karakaya Ailelerinin mutlu günü

NİKÂHI KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN AK KIYDI

Dönmez ve Karakaya Ailelerinin mutlu günü

Bahşılı eski Belediye Başkanı ve MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez´in oğlu Ata Dönmez ile Dila Karakaya çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasimiyle dünya evine girdiler. Genç çiftin nikâhını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kıydı.

DÖNMEZ ÇİFTİNİN İLK MUTLULUĞU

Bahşılı ilçesi eski Belediye Başkanı, Mahalli İdarelere Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez´in biricik oğlu Ata Dönmez Ankara´daki düzenlenen düğün töreniyle Dila Karakaya ile hayatını birleştirdi. Ankara Protokol Amade Balo ve Nikâh Salonu´nda düzenlenen düğün törenine eski bakanlar, bakan yardımcıları, müsteşarlar, milletvekilleri, bürokratlar, gazeteciler, vali, çok sayıda belediye başkanı, Dönmez ve Karakaya ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

NİKÂHI KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN AK KIYDI

Ata ve Dila çiftinin nikâhını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kıyarken, çiftin nikâh şahitliklerini Bern Büyükelçiliği Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri ve Merkez Valisi Enis Yeter, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı, TBMM 23. Dönem Kırşehir Milletvekili ve Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Metin Çobanoğlu, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, Eski DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel, ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve İşadamı Ercüment Ateş yaptı.

DÜNYA DOSTLARLA GÜZEL

Nikâha katılanlara tek tek teşekkür eden Mehmet Dönmez, ?Bu güzel ve mutlu günümüzde bizlere şeref verdiniz, onur verdiniz. Mutluluğumuzu paylaşıyorsunuz. Dünya dostlarla güzel, mutlulukları da dostlarla yaşamak güzel. Bu mutluluğumuzu paylaştığınız için sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Cenabı Hak sizleri her iki cihanda sevindirsin. Bizleri sevindirdiğiniz gibi? dedi. Genç çiftin evlilik cüzdanını Bern Büyükelçiliği Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri ve Merkez Valisi Enis Yeter, Dila Karakaya´ya vererek bir ömür boyu mutlu olmalarını temenni etti.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım