Dönerciler sıkı denetlenecek

Dönerciler sıkı denetlenecek

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından şehirdeki dönerciler, hijyen konusunda bilgilendirildi. Toplantıda tüketiciye güvenilir gıda sunumu konusunda dönerciler uyarıldı.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

İl Müdürü Recep Kırbaş, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Salonundaki etkinlikte, tüketiciye güvenilir gıda sunulabilmesi için üzerlerine düşen görevi eksiksiz yaptıklarını söyledi. Denetimlerde hijyen konusunun takip edildiğini ve gerekli uyarıların yapıldığını dile getiren Kırbaş, bu hususlara uymayan işletmeler hakkında yasal yaptırım uygulandığını belirtti.

HİJYENLE BİRLİKTE RAYİÇ DE ÖNEMLİ

Birlik Başkanı Süleyman Köstekli de ürünlerin belirlenen rayiç bedel üzerinden satışının yapılması konusunda görüş birliğinin sağlanmasının önemine değinerek, bu uygulamanın beraberinde getireceği rekabet ortamının, işletmelerin kalite standartlarını artıracağını ve vatandaşa daha sağlıklı ürünlerin sunulacağını vurguladı.

ATIK YAĞLARIN İMHASI ÖNEMLİ

Zabıta Müdürü Tuncay Bulut ise işletmelerdeki sorunlara değinerek özellikle atık yağların imhası konusundaki kaygılarını dile getirdi. Söz konusu eksikliklerin giderilmediği takdirde cezai işlemlerin ivedilikle uygulanacağı konusunda sektör temsilcilerine uyarılarda bulundu.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!