Domates fiyatı yükselişini sürdürüyor

Domates fiyatı yükselişini sürdürüyor

Domatesin fiyat artışı bu haftada sürdü. Kırıkkale?de kurulan Perşembe semt pazarında geçen hafta 2 lira olan domates bu hafta 3 liraya yükseldi

Yazı yazmaktan korkuyoruz
Pazarcı esnaflarından İhsan Topdemir, domates etiketini tezgâhın üstüne yazmaktan korktuğunu belirtti. Topdemir halde sofralık domatesin neredeyse yok denecek kadar az olduğunu belirterek bu yıl salçalık domatesin bile şu sıralarda tükendiğini kaydetti. Yemelik ve sofralık domatesin halde 2 liradan aşağı olmadığını belirten Topdemir, maliyet hesabı yapıldığında zararına sattıklarını söyledi.


ALIM GÜCÜ AZALIYOR
Domatesin fiyatının yükselmesinin vatandaşların alım gücünü azalttığını belirten pazarcı esnafı İhsan Topdemir, ??Vatandaşlarımız domatesin kilosu 50 kuruş iken 5-10 kilo alıyordu. Şimdi ise fiyatını sorup, bizlere eleştirilerini yöneltiyorlar. Bu fiyat bizim yaptığımız bir fiyat değil. Bu yıl tarladaki domatesin erken bitti, şu anda piyasadaki ürünün az olması sebebiyle fiyatlar yükseldi. Seraların açılmasıyla domates fiyatlarının düşmesini bekliyoruz?? diye konuştu.
(MKA-



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ