Dolu dolu bir yıl geçirdik

Dolu dolu bir yıl geçirdik

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ  

Dolu dolu bir yıl geçirdik

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, muhtarlar ile bir araya gelerek bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Saygılı Muhtarların mahalle sorunlarına vakıf olduğunu yapılan müracaatların anında değerlendirilerek sorunun giderildiğini söyledi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, toplantıda 2016 yılında yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Mehmet Saygılı toplantı da yaptığı konuşmada ?Öncelikle toplantıya katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Belediye çalışmalarımız 2016 yılında çok verimli geçti. Kırıkkale tarihinde görülmemiş bir şekilde yol çalışmalarımızı bu sezon tamamladık. Toplamda 539 Km sathi kaplama yol, 282 km asfalt kaplama (sıcak Asfalt) ve 140.000 m2 kilit parke yaptık. Şehitler parkımızı ve Bahçelievler Bisiklet ve yürüyüş yolunu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ayrıca projelerimizin arasında yer alan 3 adet kavşak projesi MKE Havuzlar, Karşıyaka ve İtfaiye önü kavşağı proje çalışmalarımız devam ediyor. MKE Havuzlar kavşağı çalışması önümüzdeki günlerde başlayacak. Diğer iki kavşak içinde çalışmalarımız sürüyor. Bu projeyle inşallah vatandaşlarımızın ulaşım sorununu çözmüş olacağız. Bahsetmek istediğin bir önemli konuda MKE´den Belediyemize devrolan araziler. Burada bize devrolan arazi de şehrim tam merkezine 49 dönümlük bir park yapıyoruz. Şehir parkı çalışmalarımız başladı. Rabbime çok şükür 2017 Haziran ayında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu parkın tam karşısında Bir Kırıkkale evleri yapıyoruz. Kırıkkale´mizin ilçe ve köylerinde bulunan tarihi konaklara benzer bir şekilde Tarihi Kırıkkale Evleri yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki yılda bu projemiz bitmiş olacak. İlimizin bir otopark sıkıntısı var. Yıkılan Sedir Restaurant´ın tam karşısına 700 araçlık bir otopark projemiz var. Buradan 3 çarpı 3 lük 2 adet baks ile geçişi sağlayıp Karşıyaka Mahallesine de bir yol daha açmış olacağız. Çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak? dedi.

2017 YILI HAZIRLIKLARINI DA ANLATTI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 2016 yılında yapılan çalışmaları anlattıktan sonra 2017 yılında yapılacak olan çalışmalardan bahsetti. Toplantıda muhtarların öneri ve görüşlerini aldı. Muhtarlar böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiğinden dolayı başkanımıza teşekkür ederek taleplerini de iletme imkânı buldu. Belediye Başkanı Saygılı toplantıya katılan muhtarlara teşekkür ederek muhtarların mahalledeki sorunları en iyi bilen kişiler olarak kendilerine yapılan müracaatların anında değerlendirilerek sorunun giderildiğini söyledi. Saygılı, ?Muhtarlarımız bizim aynamız? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü