Dolmuşa in bin 4 lira 50 kuruş

Dolmuşa in bin 4 lira 50 kuruş

ZAMLI TARİFE BİR HAFTADIR UYGULANIYOR BU DEFA YOLCU SAYISI DÜŞTÜ

Türkiye genelinde her geçen gün özellikle petrol ürünlerine yapılan zamlardan Kırıkkale mahalle dolmuşları da nasibini aldı. Komisyon tarafından alınan karar gereği tam 4.50, öğrenci 4,25 TL oldu.

1 TL ZAM YAPILDI 
Son günlerde akaryakıt maliyetlerine yapılan aşırı zamlardan dolayı minibüslerde nasibini adı. Bir önceki tarifeye göre 3 lira 60 kuruş olan tam kişi fiyatı 4 lira 50 kuruşa, 3 lira olan öğrenci fiyatı ise 4 liraya yükseltildi. Zamlı tarife bir haftadan bu yana uygulanıyor İl Trafik Komisyonu ve ilgili oda başkanlığınca alınan karar doğrultusunda vatandaşlar minibüslerle artık zamlı tarife üzerinden yolculuk yapıyor.

YOLCU SAYISI DÜŞTÜ

Mehelli dolmuşlarında zamlı tarife bir haftadan bu yana uygulanıyor uygulanmasına ama bu defada yolcu sayısının düştüğünü söyleyen dolmuşçular “Mazota zam yapılmasaydı da bizim ücretlerde aynı kalsaydı. Bin haftadan bu yana boş gidip boş geliyoruz. Boş olsak ta dolu olsak ta aynı yakıtı yakıyoruz vatandaş zorunlu olmadıkça dolmuşa binmiyor. Bir haftadır belli oldu. Yolcu sayımız yarı yarıya düştü” diyerek zamın çözüm olmadığını söylüyorlar.
 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız