Dolandırılmaktan son anda kurtuldular

Dolandırılmaktan son anda kurtuldular

BANKA ÇALIŞANLARININ DİKKATİ SAYESİNDE...

Dolandırılmaktan son anda kurtuldular

Kırıkkale´nin Bahşılı İlçesinde bulunan Ziraat Bankasındaki personelin dikkati sayesinde karı-koca dolandırılmaktan son anda kurtuldu. 

TELAŞLI GELDİLER

Dün öğleye doğru Bahşılı İlçesinde bulunan Ziraat Bankasına telaşlı bir şekilde gelen çift, bankada bulunan paralarını çekmek istedi. Çiftin telaşlı halini gören banka görevlisi, durumu polise haber verdi. Olay yerine kısa sürede polisler intikal etti. İntikal ettiklerinde çiftin telefonda bir kişiyle telaşlı bir şekilde konuştuklarını fark ettiler. Polis, çiftin konuştukları kişiyle birlikte polis telsiz sesini duydu. Yer tespiti için polis, çifte telefonda bulunan sahte polisle konuşmaya devam etmesini istedi. Bu arada durumdan şüphelenen sahte polis, telefonu kapattı. Aramalara rağmen telefonun ucunda bulunan dolandırıcıya ulaşılamadı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Banka görevlilerine ve polise teşekkür eden çift, ?Siz olmasaydınız, bütün birikimimizi kaybedecektik. Allah sizden razı olsun. Biz inandık, fakat başkaları inanmasın. Bütün suçluların Allah cezasını versin. İnsanların emeğini kul hakkı demeden çalıyorlar. Gerçek polisimize ve banka görevlilerine teşekkür ederim ?dediler.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama