Dokunulmazlıklar kaldırılsın

Dokunulmazlıklar kaldırılsın

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği aylık olağan toplantısını yaptı. Dernek binasında yapılan toplantıya, Dernek yönetimi ile Şehit ve Gazi yakınları katıldı. Her ay düzenli olarak dernek binasında yapılan toplantıda dokunulmazlıkl

BEBEK KATİLİ

Şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldiklerini ifade eden Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Bu toplantılarımız sayesinde iyi bir kaynaşmanın sağlandığını ve bu vesile ile tanışma, kaynaşma, gündemdeki gelişmelerin değerlendirilmesi ve çeşitli bilgilendirmelerinde yapıldığını dile getirdi. Dernek binasında yapılan toplantıda gündemi değerlendiren üyeler, terörle mücadele kanununa idam cezasının getirilmesi ve başta elebaşlarının idam edilmesini, terör örgütünün ve bebek katilinin muhatap alınmamasını, terör örgütünün siyasi taleplerinin yerine getirilmemesini ve terör suçu işlemiş, işleyenleri desteklemiş olan siyasilerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istediler.

EMPATİ KURSUNLAR

Öcal açıklamasında ?Ayrıca son günlerde siyasi ve bürokratların yersiz ve yakışıksız olarak terör ve eylemlerini haklı gördüklerini övgü ile bahsetmelerini ve bu güne kadar şehitlerimizin aileleri ve gazilerin yaşadıkları sıkıntılar hakkında bir empati yapma ihtiyacı duymayanların ?Ben de olsam Dağa Çıkardım? gibi yapılan açıklamaların Şehit aileleri ve Gazileri son derece üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmıştır. Dolayısı ile terör örgütü üyelerinin dağa çıkarak güvenlik güçlerimizi Şehit edenleri empati edenler, henüz babasını tanımadan babasız kalan Şehit çocuklarını, Şehitlerimizin eşlerini, anne ve babalarını, Kolunu bacağını, vücudunun çeşitli yerlerini kaybeden Gazilerimizi empati etmeleri gerekir.?

MERAK İÇİNDELER

?Devletimizi temsil eden gerek Siyasiler gerek Bürokratlar başlarını yastığa koyduklarında, kendilerinin birkaç günlüğüne görevli olduğu için evlerine gelemediklerinde Çocuklarının nasıl onları hasretle kucakladıklarını, eşlerinin kendilerini nasıl özlediklerini anne ve babalarının nasıl merak içerinde olduklarını hatırlasınlar. Kaldı ki çoğu Şehit çocuklarımız babalarını görememiş babasız kalmış, eşleri henüz yirmili yaşlarında yalnız kalmış, anne ve babaları henüz kınalı kuzusuna doyamamıştır? diyerek tepkilerini dile getirdiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ