Doğuda düzeni eşkıya sağlıyor

 Doğuda düzeni eşkıya sağlıyor

MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Kırıkkale'den en az 2 milletvekili beklediğini söyledi. Ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Alan Bu ülke çok seçim gördü, bu seçimde milletin kaderi yatıyor” dedi.

SULAKYURT KONGRESİNE KATILAN MHP MİLLETVEKİLİ ENGİN ALAN HÜKÜMETİ ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU:

"Doğuda düzeni eşkıya sağlıyor"

MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Kırıkkale’den en az 2 milletvekili beklediğini söyledi. Ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Alan “Bu ülke çok seçim gördü, bu seçimde milletin kaderi yatıyor” dedi.

BU SEÇİM KADER SEÇİMİ

Balyoz davasından 4 yıl hapiste kalan Özel Kuvvetler eski Komutanı ve MHP İstanbul Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesindeki kongreye katıldı. İlçede ilk olarak MHP’li Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’i ziyaret eden Alan daha sonra MHP ilçe kongresine katıldı. Alan’ın divan başkanlığını yaptığı kongrede MYK Üyesi Halil Öztürk, Kırıkkale Belediyesi eski Başkanı Mustafa Pekdoğan, Av. Abdullah Pekgöz ve parti teşkilat yöneticileri birer konuşma yaparken, seçimde mevcut İlçe Başkanı Mehmet Ali Doğan güven tazeledi.  

EN SIKINTILI GÜNLERİ YAŞIYORUZ

Emekli Korgeneral Alan ise, “Türkiye olarak cumhuriyet dönemimizin en sıkıntılı dönemlerinden birisini yaşadığımızda hepimiz mutabıkız. Önümüzde 3 önemli temel sorun var. Bunların çözüm dediği bizim ise ihanet olarak değerlendirdiğimiz süreç, rejim ve ekonomi. Ekonomide rakamlar ortada. Gerçek, öyle bunların göstermeye çalıştığı gibi güllük gülistanlık değil. İşsizlik ortada, 12 yıldaki büyüme hızı yüzde 5’in içinde, enflasyon yüzde 10’a yaklaşmış durumda. Ekonominin ne konumda olduğunu en iyi bilen sizlersiniz. Diğeri ise rejim. Saklamıyorlar da artık, Anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşırsak başkanlık sistemini getiririz diyorlar. Bu gerçekleşirse demokratik parlamenter sistemin ruhuna El Fatiha diyeceğiz” diye konuştu.

CİZRE’DE TERÖR KOL GEZİYOR

Çözüm süreci konularında da açıklamalarda bulunan Alan “Bize göre ihanet süreci. 7 bin şehit, 40 bin insanımız hayatını kaybetmiş. Kandil-İmralı-Ankara üçgeni var. 2 gündür Cizre’de, Silopi’de ve Şırnak’ta ne oluyor bitiyor bileniniz var mı? Bunlar istediği kadar kamu düzeni desin, kamu düzeni diyorlar, ne kamusu kardeşim orada kamu düzenini eşkıya sağlıyor. ‘2015’te Kandil’de kongre yapacağız’ diyorlar. Hükümet, neden açıklıyorsunuz, milleti uyandırmayın diyor. Gizlilik getirdiler, bir seçimi daha atlatalım diye. Bu ülke çok seçim gördü, birileri kaybetti, birileri kazandı. Bu seçim son seçimimiz olabilir. Bu seçimde bu milletin kaderi yatıyor. Aziz milletimizin sağduyusuna güveniyorum” sözlerine yer verdi.

EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ SÖZÜ İSTEDİ

Sulakyurtlu seçmenlerden 2 Milletvekilliği için söz alan MHP Milletvekili Alan “Allah nasip ederse 2015 Milletvekilliği seçimlerinden sizlerden en az 2 milletvekili çıkartmanızı bekliyorum. 2 milletvekili çıkartmazsanız bir daha da gelmem. Sihirli formül aramamıza gerek yok, tek çözüm çok çalışmak. Bu milletin birliği ve bütünlüğü tehlikeye girerse Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi Türk Milliyetçileri henüz son sözünü söylememiştir” diye konuştu. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik de yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yaptıkları çalışmanın daha fazlasını milletvekilliği seçimlerinde yapacaklarını söyledi. Bildik, birilerinin 10 yılda yapamadıklarını muhalefet partisinden bir belediye olmalarına rağmen 6 ayda yaptıklarını sözlerine ekledi.

MHP’Yİ İKTİDARA TAŞIYIN

MYK Üyesi Halil Öztürk de gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ülkeye iktidarın PKK hâkimiyeti getirdiğini savunan Öztürk, “Milletin işe, aşa ihtiyacı var. Çiftçi 6 kilo buğday ile 1 litre mazot ancak alabiliyor. TMO bu dönem alım yapmadı. Çiftçi tüccarın insafına terk edildi. Kaçak saraya 5 katrilyon harcadılar, bir köylüye lastik ayakkabıyı çok gördüler. Ak partinin insafına sizleri terk etmeyeceğiz. MHP’yi iktidara getirin ki memleketimize hizmet edelim. Önümüzde önemli bir seçim var. Belki de bu seçim Türkiye Cumhuriyetinin federasyona bölünmeden önceki son seçimi olacak. MHP’nin iktidar olması için sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ