Doğruları söyleyerek siyaset yapacağım

Doğruları söyleyerek siyaset yapacağım

İşadamı Veli Uca Milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaptı. Uca yaptığı açıklamada çizgisini hiç değiştirmediğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da doğruları söyleyerek siyaset yapacağını söyledi.

SEVENLERİNİ MUTLU ETTİ

MHP’de aday adaylığı müracaatının son gününde sürpriz isimler müracaatlarda bulundu. Bu isimlerin başında gelen kişi ise 2011 yılı seçimlerinde MHP’den aday olan Veli Uca oldu. Uca önceki gün genel merkeze giderek adaylık müracaatını yaptı. Uca’nın, tekrar aday adayı olması sevenlerini mutlu etti.

HER ZAMAN KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞTIM

Bu müracaat MHP camiası içinde geniş yankı uyandırırken Uca basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Uca, çizgisini hiç değiştirmediğini hep partisinde yer aldığını ifade ederek “Partimden müracaatımı yaptım. Birçok tebrik telefonu aldım. Ben hiçbir zaman siyasi çizgimi değiştirmedim. 2011 yılında yaptığım siyasi çalışmamda hep doğruları söyledim. Yine bildiğim doğruları söylemeye devam edeceğim. Partimizdeki bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu bir siyasi yarış, yarış sonrasında partimiz için çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız