Doğmuş istifa etti, yerine Özer atandı

Doğmuş istifa etti, yerine Özer atandı

AK PARTİ KADIN KOLLARINDA BİR İSTİFA, BİR ATAMA

AK PARTİ KADIN KOLLARINDA BİR İSTİFA, BİR ATAMA

Doğmuş istifa etti, yerine Özer atandı

AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş görevinden istifa etti. Doğmuş´un yerine İl Yönetimi tarafından kadın kolları yönetim kurulu üyesi İrem Nur Özer atandı.

İSTİFA GEREKÇESİNİ AÇIKLADI

Doğmuş istifa gerekçesini yazılı basın açıklamasıyla duyurdu. Doğmuş istifa sebebini sosyal paylaşım sitesi Facebook´ta bir paylaşımı yanlışlıkla beğendiği, bazı spekülasyonlara yer vermemek için görevinden ayrıldığını bildirdi.

GÖREVİMİ HAKKIYLA YAPTIM

Doğmuş açıklamasında ?Ak Parti Genel Merkez tarafından 09.07.2014 tarihinden itibaren Kırıkkale Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı olarak hakkıyla ve layıkıyla yapmış olduğum görevimden 30.07.2016 tarihinde sosyal medya Facebook hesabından bir paylaşımı farkında olmadan beğenmiş bulundum. Her ne kadar fark eder fark etmez kısa bir süre içinde beğenimi geri alsam da ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü durumu düşündüğümde kısa süre içinde de olsa doğabilecek tepkilerden memleketimin ve partinin zarar görmesini istemediğim için spekülasyonlara fırsat vermemek adına istifa etme gereği duymuş bulunmaktayım.

ÜLKEMİZ ZOR SÜREÇTEN GEÇİYOR

?Bu bağlamda, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde yürütülen Ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde paralelcilerle yapılan mücadele ve Ak Partinin bundan sonra ki yapacağı her türlü çalışmalarda partimin bir üyesi ve neferi olarak verilecek her türlü görevde yer alacağımı belirtmek isterim. Bugüne kadar çalışmalarımızda destek veren, İl Başkanımız Sn. Mürsel Akçay´a ve yönetim kurulu üyelerine, Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Saygılı´ya, İlçe Başkanımız Sn. Enver Kılıç ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Müjdat Yurtseven ve yönetimine ayrıca Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek saygılarımı sunuyorum? şeklinde ifadelere yer verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız