Doğduğu gün öldü

Doğduğu gün öldü

9 ARALIK 1985 DOĞUMLU OLUK USTASI AHMET ACAR DOĞUM GÜNÜNDE GEÇİRDİĞİ KAZA SONUCU YAŞAMINI YİTİRDİ

9 ARALIK 1985 DOĞUMLU OLUK USTASI AHMET ACAR DOĞUM GÜNÜNDE GEÇİRDİĞİ KAZA SONUCU YAŞAMINI YİTİRDİ 

Doğduğu gün öldü

Kırıkkale´de oluk ustası olarak çalışan 30 yaşındaki Ahmet Acar, çalıştığı çatıdan düşerek yaşamını yitirdi. Acar´ın kaza geçirdiği günün doğum günü olduğu öğrenildi.

6´NCI KATTAN DÜŞTÜ

Yaylacık mahallesinde bulunan bir inşaatın 6´ncı katında çatı oluğu yapan bir çocuk babası Ahmet Acar, işi bitimine az bir zaman kala malzemelerini toplamaya başladı. Bu arada dengesini kaybederek 6´ncı kattan aşağıya düştü. Olayı gören Acar´ın arkadaşları ve çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi.

CENAZESİ DÜN DEFNEDİLDİ

Ağır yaralı olan Acar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, yolda yaşamını yitirdi. Durumu öğrenen yakınları hastane önünde ağıtlar yaktılar. Acar´ın cenazesi Yenimahalle semtinde bulunan Barbaros Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından Yenimahalle mezarlığında defnedildi.

YASA YÜRÜRLÜKTE, UYAN YOK

İş Güvenliği ve Sağlığı yasasının yürürlükte olmasına rağmen pek uyulmadığı bu kaza ile bir kez daha ortaya çıktı. Özellikle yüksek katlı binalarda çalışanların iş güvenliğini hiçe saydıkları günümüzde yaşanan kazalarla gözler önüne seriliyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama