Doğalgaz Kombine Çevrim Santral inşaatına yeni yol

Doğalgaz Kombine Çevrim Santral inşaatına yeni yol

AÇILIŞA BÜROKRATLAR DA KATILDI

Doğalgaz Kombine Çevrim Santral inşaatına yeni yol

Kırıkkale Valisi Ali Kolat inşaatı devam eden, Kırıkkale Acwa Power Doğalgaz Kombine Çevrim Enerji  Santralini ziyaret etti.

BÜROKRATLAR DA KATILDI

Ziyarette ayrıca, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve İl Özel İdaresi Genel sekreteri Atanur Aydın da hazır bulundu.

KAYMAKAM KARŞILADI

Vali Kolat´ı, şantiyeye gelişinde, Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen,  Enerji Santrali Müdürü Mustafa Soytürk ve diğer yetkililer karşıladı. Vali Kolat, Acwa Power Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali Müdürü Mustafa Soytürk´ten çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

YOLUN AÇILIŞI YAPILDI

Ziyaretin ardından Vali Ali Kolat ve beraberindekiler, şantiye yolunun açılış programına geçtiler. Acwa Power Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali Müdürü Mustafa Soytürk, daha önce de kullanılan şantiye yoluna asfalt atarak düzenlemeler yaparak, şantiyeye gelen araçların ve bu yolu kullanan vatandaşların daha da modern bir yola kavuştuklarını söyledi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Açılışta kısa bir konuşma yapan Vali Ali Kolat, ?Öncelikle bu yolun yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada modern bir yola ihtiyaç vardı. Daha önce burada bir yol vardı ama çok da sağlıklı bir yol değildi. Bu yol gerek Acwa Power Doğalgaz Çevrim Santrali ve gerekse bu yolu kullanan vatandaşlarımız açısından da güzel bir yol olmuş. Tabi bizim bu bölgede Yeşil Vadi Projemiz var. İleride bu bölge Yeşil Vadi Projesiyle çok daha güzel bir yer olacak. Bu yolunda bu projeye ciddi katkısı olacağını düşünüyorum. Bizim de İl Özel İdaresi olarak, bu yolun yapımında ciddi katkılarımız oldu. Ben tekrar bu yolun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? dedi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu