Doğal güzelliğin adresi Okyanus

Doğal güzelliğin adresi Okyanus

"MODAYI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

Doğal güzelliğin adresi Okyanus

Okyanus Güzellik Salonu ve Bayan Kuaförünün açılışı hafta sonu gerçekleştirildi. Ovacık Mahallesi Pilot Üsteğmen Hasan Akın Sokağa açılan merkezde, profesyonel ekiple saç tasarımı, manikür, pedikür, epilasyon ve hizmeti veriliyor.

MODAYI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Okyanus Güzellik Salonu ve Bayan Kuaförü, güler yüzlü, dinamik ve profesyonel ekibiyle seçkin markaların ürünlerini kullanarak misafirlerine Ovacık Mahallesi Pilot Üsteğmen Hasan Akın Sokağında bulunan salonunda hizmet veriyor. Modayı yakından takip eden, ilhamını doğanın eşsiz güzelliği ve doğallığından alan Okyanus Bayan Kuaförü gelinlere doğal, şık ve modern saç tasarımlarıyla düğünlerinde unutamayacakları anlar yaşatacak.

DENEYİMLİ KADRO

Uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Okyanus Güzellik ve Kuaför Salonu Saç Stilisti Ceren Demir, 2016-2017 sezonunda gelinlere hayatlarının en heyecanlı gününde sihirli dokunuşlar sunmaya devam edeceklerini söyledi. Demir, amaçlarının kaliteli hizmeti uygun fiyata Kırıkkale halkıyla buluşturmak olduğunu belirterek ?Açılışa özel fiyatlarımız ve uzman personelimizle Kırıkkale halkının hizmetine girdik. Amacımız hem kaliteli hizmetimiz hem de uygun fiyat seçeneklerimizle Kırıkkale halkına hizmet etmektir.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü