Diyanet Vakıf Sen’de Öksüz güven tazeledi

Diyanet Vakıf Sen’de Öksüz güven tazeledi

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kırıkkale Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan Musa Öksüz, delegelerin güvenoyunu alarak yeniden İl Temsilciliği görevine seçildi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kırıkkale Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan Musa Öksüz, delegelerin güvenoyunu alarak yeniden İl Temsilciliği görevine seçildi.

71 DELEGE OY KULLANDI

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kırıkkale Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu Öğretmen Evi Mavi Salonunda yapıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını Türk Büro Sen Şube Başkanı Sabri Turgut yaparken, Katip üyeliğini ise Türk Enerji Sen Şube Başkanı İlker Mazılıgüney, Katip üye Türk Kültür Sanat Sen il Temsilcisi Köksal Pekuz yaptı. Kongrede 71 delege oy kullandı. 69 delegenin güvenoyunu alan Musa Öksüz, yeniden İl Temsilciliği görevine seçildi, 2 oy ise geçersiz sayıldı.  

BİZİM İLKEMİZ ÖNCE ÜLKEMİZ

Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilciliği görevine seçilen Musa Öksüz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Sendikamızın olmazsa olmazı, kırmızıçizgisi ‘Bizim İlkemiz Önce Ülkemiz’ diyen Kamu-Sen Konfederasyonunun onurlu bir üyesidir. Milli ve manevi değerlerine bağlı, mensubu bulunduğu ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü esas alan bir üye topluluğu meydana getirerek, Devlet-Millet bütünleşmesini temin etmek suretiyle toplum ve çalışma barışını tesis etmeyi, hür sendikacılık ilkeleri içerisinde, sosyal adalet ve sosyal güvenliğe kavuşturulması çerçevesinde; Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü mevzuatlarının 21. yüzyıl Türkiye’sinin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlenmesi ve değişen şartlar ışığında iyileştirilmesi ve geliştirilmesi yönünde yol göstermek, görüş ve öneride bulunmak, üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, mesleki hak ve menfaatlerini en üst seviyede korumak ve geliştirmektir”

BOS CAMİ KADROSU 15000’LERİ AŞMIŞTIR

“Son zamanlarda Diyanet İşleri Başkanlığımızı Haksız, hukuksuz ve saygısız ithamlara maruz kalmaktadır. Bu ithamlar ülkemize ve geleceğimize bir şey kazandırmayacaktır.” Yapıcı Eleştirilere her zaman açığız. Hizmetlerimiz eleştirilsin, Eksik kaldığımız yönlerimiz eleştirilsin. Ancak yapılmak istenen, üzüm yemek değil, bağcıyı dövmektir. kişiler üzerinden din’e saldırılmaktadır. Sendika olarak art niyetle yapılan her saldırıların karşısında elif gibi dimdik duracağız, Dinimizin ve Kurumumuzun yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Ülkemiz genelinde bos cami kadrosu 15000’leri aşmıştır.”

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Musa Öksüz, Bilal Köksal, Kadir Gök, Behzat Çakıroğlu, Adem Körkoca, Ömer Göken, Ali Solmaz.

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER

Zühtü Çakır, Turgut Arslan, Şenol Bozoğlu, Mesut Şenyüz, Abdullah Bozer.

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER

Hakkı Sivrikaya, Hüseyin Kökver, Yılmaz Güngör, Nafi Doğu, Raşit Eroğlu.

ÜST KURULU ASİL ÜYELER

Musa Öksüz, Kadir Gök, Sait Ünal, Behsat Çakıroğlu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız