Diş tedavisinde başarılıyız

Diş tedavisinde başarılıyız

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Murat Töredi, hastanelerinde 2013 yılında önemli hizmetler verdiklerini söyledi. 2013 yılında binlerce vatandaşın diş tedavilerini başarılı bir şekilde yaptıklarını belirten Töredi, 2014 yılında da önemli başarılar ya

7 GÜN 24 SAAT HİZMET

7 gün 24 saat kesintisiz acil diş tedavisi hizmeti veren Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2013 yılında binlerce Kırıkkaleli vatandaşın diş tedavilerini gerçekleştirdi. Diş tedavi hizmetinin 24 saat boyunca yapıldığını hatırlatan Töredi,  “Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 24 saat nöbet sistemine geçilecek olup, 7 gün 24 saat kesintisiz acil diş tedavi hizmeti verilecektir. Hastalarımıza daha geniş zaman diliminde ağız ve diş sağlığı yönünden sağlık hizmeti sunulması amaçlanmaktadır. Dayanılması güç diş ağrılarının ötelenmesi oldukça zor bir durumdur. 24 saat nöbet sistemi ile hastalarımıza sürekliliği olan kesintisiz acil diş tedavi hizmetleri sunulacaktır” dedi.

 

SAĞLIKLI DİŞLER, SAĞLIKLI GÜLÜŞLER

Töredi hastane misyonu ve vizyonu hakkında yaptığı açıklamada, “İnsan sağlığında; ağız ve diş sağlığının öneminin bilinicinde olan merkezimiz bu bilinçle bölgemiz ve ülkemiz insanlarına en iyi sağlık hizmeti vermeyi, “İnsan sağlığı her şeyden önce gelir” felsefesini kabul ederek gelişen teknoloji ile birlikte dünya standartlarında koruyucu, tedavi edici diş hekimliği hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Merkezimiz hizmette kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimsemiş, dürüst ve prensipli kararlarla hizmet sunmayı, hizmet alan hastaları da memnun etmeyi amaç edinmiştir.Güler yüzlü personelimiz ile modern ve hijyenik koşullarda siz değerli hastalarımızı daha sağlıklı yaşama davet ederek  “Sağlıklı Dişler, Sağlıklı Gülüşler “ dilerim” diye konuştu. 



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!