Diş hekimliğinden evde bakım hizmeti

Diş hekimliğinden evde bakım hizmeti

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hasta, çocuk ve yaşlılara evde bakım hizmeti sunmaya başladı. Evde Bakım Hizmeti ile kronik hastalığa veya yaşlılığa bağlı olarak Diş Hekimliği Fakültesi`ne gelemeyecek durumda olup fakülteden ağız ve diş sağ

DAHA SOK KORUMAYA İHTİYAÇ VAR
Özel bakım gereksinimleri sebebiyle çocukların ve ileri yaşta hastaların daha sık koruyucu bakıma ihtiyaç duyduklarının altını çizen Prof. Dr. Ç. Türksel Dülgergil, "Evde bakım hizmetleri ile ağız ve diş sağlığı hizmetlerini hastaların evine götürüyoruz. Bununla birlikte kişiye özel ağız ve diş sağlığı bakımı sağlayarak aile fertlerini bu konularda bilgilendiriyoruz. Dolayısıyla bizim sunduğumuz evde diş bakımı hizmeti kişinin yaşam kalitesini artırmasının yanı sıra periyodik ağız ve diş sağlı bakımına olanak tanıyor. Bu hizmet ile evinden çıkamayıp diş bakımı yaptıramayan hasta ve yaşlıların hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

ENGELLİ ÇOCUKLAR DA BU HİZMETTEN FAYDALANABİLİYOR
Evde bakım hizmetinden yararlanan çocuklardan biri olan 4 yaşındaki Yasin Taha Kaya’nın annesi Sibel Kaya, oğlunun ağız bakımını sürekli yaptığını ancak "Serebral Palsi" hastalığı nedeniyle çocuğunun profesyonel bakıma ihtiyacı olduğunu ve evde bakım hizmetin hayatını kolaylaştırdığını dile getirdi. Hizmetten yararlanmak isteyen evde yatağa bağımlı hastalar Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi`nin 0 318 2244927-0 318 2244913 nolu telefon numaralarını arayarak ya da hasta yakınlarının fakülteye müracaatı ile evde bakım hizmetini talep edebilirler. Evde bakım programına alınan hastalar randevu sistemi ile ve mesai saatlerinde takip edilmektedir.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ