Diş hastanesinde sağlıklı günler

Diş hastanesinde sağlıklı günler

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Murat Töredi, hastanelerinde 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini söyledi. Töredi, Evde bakım hizmeti de veren olan merkezlerinin önemli projelere imza atacağını bildirdi.

7 GÜN 24 SAAT HİZMET
7 gün 24 saat kesintisiz acil diş tedavisi hizmeti veren Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yatağa bağımlı hastalara evde sağlık hizmeti sunuyor. Ayrıca Diş Merkezi, eski Kadın Doğum Hastanesi ek binasının yıkılması sonrası yapılacak yeni binada hizmet verecek. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Murat Töredi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yaptığı ve yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi. Töredi, mesai saatlerine göre hizmet veren kurumun 1 Aralık itibariyle tam gün çalışma sistemine döndüğünü hatırlattı.

HAFTA SONU DA HİZMET VERECEK
Diş tedavi hizmetinin 24 saat boyunca yapıldığını hatırlatan Töredi, “Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 24 saat nöbet sistemine geçilecek olup, 7 gün 24 saat kesintisiz acil diş tedavi hizmeti verilecektir. Hastalarımıza daha geniş zaman diliminde ağız ve diş sağlığı yönünden sağlık hizmeti sunulması amaçlanmaktadır. Dayanılması güç diş ağrılarının ötelenmesi oldukça zor bir durumdur. 24 saat nöbet sistemi ile hastalarımıza sürekliliği olan kesintisiz acil diş tedavi hizmetleri sunulacaktır” dedi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!