Direksiyon eğitmeni oldular

Direksiyon  eğitmeni oldular

Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Programında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen bir törenle verildi.

KTSO TARAFINDAN DÜZENLENEN KURSU TAMAMLAYANLAR SERTİFİKALARINI ALDI

 

 

KTSO tarafından Sosyal Sorumluluk faaliyetleri kapsamında yapılan girişimler neticesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Programında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen bir törenle verildi.

 

SERTİFİKALARINI ALDILAR

Kırıkkale’de bulunan sürücü kurslarının ihtiyacı olan direksiyon usta öğreticisi açığının kapatılması için Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Komitesi’nce alınan karar doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sürücü kurslarının işbirliği açılan Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Programı sona erdi. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 1,5 ay süren ve 200 saatlik eğitimi kapsayan programı başarı ile tamamlayan kursiyerler TSO Konferans Salonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

 

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN  

Törenin açış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının üye olsun olmasın tüm işletmelerinin sorunlarının çözüme kavuşması için çalışmalar yaptığını hatırlattı. Sürücü kurslarında direksiyon eğitiminin son derece önemli olduğuna işaret eden Varlı, bu alanda iyi eğitim almış, bilinçli eğitimcilere olan ihtiyaç doğrultusunda böyle bir eğitim programı düzenlendiğini söyledi.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız