Dipsiz kuyudaki taşı çıkarın

Dipsiz kuyudaki taşı çıkarın

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, şehrin Kırıkkalespor'a sahip çıkması gerektiğini söyledi. Göreve gelen yönetimin takımı borçlardan kurtarması gerektiğini belirten Gök, ‘Dipsiz kuyudaki taşı hep birlikte çıkarmalıyız' dedi.

HERKES DESTEK VERMELİ

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök’ü ziyaret etti. Takımın içinde bulunduğu borç batağının ve şehir işadamlarının spora vereceği desteğin masaya yatırıldığını toplantıda konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, takımın borçlardan kurtulması gerektiğini söyledi. Şehirde herkesin, marka olan Kırıkkalespor’a destek vereceğini hatırlatan Gök, bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yapacağını bildirdi.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLAYACAK

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş ise takımın borç batağından kurtulması için gereken hukuki sürecin başlatıldığını ve bu konuda çalışmaların yapıldığını söyledi. Takımda alacakları olan eski başkan ve yöneticilerin alacaklarından vazgeçmeleri gerektiğini belirten Karakuş, olmayan bir alacağı istemenin etik olmadığını bildirdi. Borçların bitirilmemesi durumunda yeni sezona sıkıntılı bir biçimde gireceklerini belirten Karakuş, transfer yapamadıklarını ve eldeki oyuncularla lige devam edeceklerini ifade etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ