Dinek Dağı yeniden şenleniyor

Dinek Dağı yeniden şenleniyor

1 HAZİRAN'DA YENİDEN HİZMET AÇILIYOR

Dinek Dağı yeniden şenleniyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ziyarete kapatılan, Dinek Dağındaki Atlı Safari ve Doğa Parkı, 1 Haziran Pazartesi günü yeniden açılırken, bakıcılar eşliğinde atların eğitimi de devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart'tan itibaren kapanan ve 1 Haziran itibariyle tekrar kapılarını açacak kafe ve restoranlarda çalışmalar başladı. Kırıkkale Valiliğince turizme kazandırılan 1744 rakımlı Dinek Dağındaki Atlı Safari ve Doğa Parkında da açılış hazırlıkları sürüyor.

At binmeyi sevenlerin vazgeçilmezi olan atlar ise doğal ortamlarına uygun olarak bakıcılar eşliğinde eğitiliyor. Gölet etrafına yapılacak olan Bungalov evlerinin inşaat çalışmaları hızla devam ederken turizme kazandırma çalışmalarının devam ettiği Dinek Dağındaki görsel manzaraya da doyum olmuyor.



1

Sulakyurt Belediyesi’nde Promosyon Sevinci!

2

Minik Öğrencilerden Vali Sarıibrahim’e Anlamlı Ziyaret!

3

İşte Bayramın Araç Bilançosu!

4

Şehit Ailelerinden Ahmet Önal’a Teşekkür!

5

3 Aylık Hummalı Çalışma Tamamlandı

6

Polis Üniformalı Özel Misafirler Makamda

7

Kırıkkale Belediyesi'nde Bayram Mesaisi