Din görevlileriyle istişare toplantısı

Din görevlileriyle istişare toplantısı

İl Müftüsü Bekir Gerek il genelinde müftülük hizmetlerinin daha aktif bir şekilde yürütülmesi, bilgi alışverişinde bulunulması ve yereldeki hizmetle ilgili değerlendirilmelerde bulunmak üzere Delice, Balışeyh, Keskin ve Bahşılı din Görevlileriyle araya ge

DİN HİZMETLERİ AKTİF YÜRÜTÜLÜYOR

Din görevlilerine ayrıca il genelinde yapılan hizmetlerden, Diyanet İşleri Başkanlığı hizmetlerinden, yapımı devam eden Nur Cami inşaatı konusunda da bilgilendirdi. İl Müftüsü Bekir Gerek, Kırıkkale genelinde Din Hizmetlerinin çok aktif ve verimli bir şekilde yürütüldüğünü belirterek son 3 yıl içerisinde Yaz Kur`an Kursu öğrenci sayısının %400 arttığını, Kur`an Kursu sayısının 39`dan 80`e çıktığını ve öğrenci sayısının %300 arttığını söyledi.

 

YÜZ YÜZE VAAZ

Gerek, yapılan eğitim sonucunda il genelinde camilerin %70`inde görevlilerin kendisinin yüz yüze vaaz yaptığını, camilerin %60`ında ezanların görevliler tarafından okunduğunu , cami cemaatinde artış olduğunu , Kutlu Doğum Haftasının canlı bir şekilde kutlandığını, herkesi kucaklayacak din hizmeti verildiğini vurgulayarak bu hizmetlere katkılarından dolayı ilçe müftülerine ve din görevlilerine teşekkür etti. Hizmetlerin artarak aktif bir şekilde devam edeceğini belirtti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ