Dilencilik yapmıyor çalışıyor

Dilencilik yapmıyor çalışıyor

Engelli genç kalem satarak annesi ve kardeşlerine bakıyor. Olumsuz tepkilere aldırış etmeden işini yapan genç azmiyle örnek oluyor. Bazı art niyetli kişilerin kendisini yalancılıkla suçlamasına ise üzüldüğünü söylüyor

ANNESİ VE KARDEŞLERİNE BAKIYOR
Annesi ve kardeşleri ile birlikte kiralık bir evde yaşayan 24 yaşındaki engelli Kemal B. yüzde 80 iş yapamaz durumda olduğu halde kalem satarak evinin geçimini sağlamaya çalışıyor. Doğuştan engelli olan Kemal Bölge babasını yitirdikten sonra annesi ve 3 kız kardeşi ile yapayalnız kaldı. Gelirleri olmadığı için geçim sıkıntısı çeken ailenin reisi olarak iş yapmak zorunda olduğunu hisseden Kemal B. toptancıdan aldığı tükenmez kalemleri satmaya başladı.

SABAHTAN İTİBAREN SOKAĞA ÇIKIYOR
Hayırseverlerin aldığı kalemleri satmak için sabahın erken saatlerinde evinden çıkan Kemal B, tüm zorluklara rağmen satış yapıp para kazanıyor. Sokaklarda sürünerek dolaşan Kemal B azmiyle örnek oluyor. Doğuştan ayakları tutmayan, vücudu yere eğik olan, elleri fazlaca fonksiyonunun yerine getiremeyen engelli Kemal B. tüm engellere rağmen çalıştığını, çalışmak zorunda olduğunu söyledi. Babasının yitirdikten sonra annesi ve 3 kız kardeşi ile yaşadığını bildiren Bölge bu şekilde ev kirasını ödediğini ve evinin geçimini sağladığını kaydetti.

DİLENCİLİK YAPMIYOR ÇALIŞIYOR
Çevresindeki bazı kişilerin olumsuz yaklaşımlarına aldırış etmediğini söyleyen Kemal B, kim ne derse desin hiç aldırış etmediğini belirtti. Kemal B. 1 TL?ye sattığı tükenmez kalemlerden almadan para verenlerin parasını da kabul etmiyor.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ