Diktatör başkanınız varmış !

Diktatör başkanınız varmış !

Tüm Emekliler Sendikası Şube Başkanı Yüksel Doğan zabıtalar tarafından kendilerine yapılan saldırının hukuka aykırı olduğunu belirterek Kırıkkale'de hakim ve savcının olduğunu gösterdik. 1 saatte haklı olduğumuzu belirten karar mahkemeden çıktı” dedi. Tü

BAŞBAKAN KİMİN ADAMI ?

Önceki gün Hüseyin Kahya Parkı’na kurulan imza standında zabıtalar tarafından saldırıya uğrayan ve konuyu yargıya taşıyan Tüm Emekliler Sendikası’na mahkemeden olumlu yanıt çıktı. Zabıtanın uygulamasını durdurma kararı alan mahkeme, hukuka uygun imza standına saldıran zabıta ekiplerinin haksızlığını onadı. Konuya ilişkin olarak düzenlenen basın açıklamasına ise Tüm Emekliler Sendikası Genel Başkanı Veli Beysülen katıldı. ‘Ülkede her dediğim olur anlayışına sahip bir başbakan var’ diyen Beysülen ‘Kırıkkale’de de diktatör bir belediye başkanı varmış’ ifadelerinde bulundu.

GÜVENCEYİ YOK ETME GAYRETİNDELER

Haksızlık ile mücadeleden hiç yılmadıklarını belirten Beysülen ‘Başbakan bıraksın aynı evde kalan öğrencileri de insanlara insanca yaşam imkanı sunmaya çalışsın. Uluslar arası sermayeye teşvikler verilirken, emekliye, işçiye, memura ödenek yok deniyor. Başbakan kimin adamı önce onu bir açıklasın” dedi. Tüm Emekliler Sendikası Şube Başkanı Yüksel Doğan ise yaptığı açıklamada “11 yıldır iktidarda bulunan AKP emeğe,emekçilere çalışma hayatının geneline yönelik planlı saldırılarına aralıksız devam ediyor.Dün Sosyal Güvenlik sistemini yok eden yasa çalışmasıyla vardılar.Bugün işçilerin kıdem tazminatını ve kamu emekçilerinin iş güvencesini yok etme gayretiyle gündemdeler” ifadelerinde bulundu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız