Dikmen dualarla anıldı

Dikmen dualarla anıldı

30 AĞUSTOS´TA ŞEHİT OLMUŞTU

Dikmen dualarla anıldı

Şehit polis memuru Yılmaz Dikmen, şehit oluşunun birinci yıldönümünde anıldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen programda gözyaşları sel oldu.

30 AĞUSTOS´TA ŞEHİT OLMUŞTU

Geçen yıl 30 Ağustos´ta Şırnak´ın Silopi ilçesinde PKK terör örgütü mensuplarınca Polis Evine düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Yılmaz Dikmen´in şehadetinin yıldönümü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından anma programı düzenledi. Dernek bahçesinde düzenlenen anmada, şehitler için okunan Kur´an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Hayır yemeği ikram edilen program, yapılan duayla sona erdi.

ŞEHİT YAKINLARINA, GAZİ VE AİLELERİNE POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ

Etkinliğe katılan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, yaptığı açıklamada, şehitlerin aileleri ve yakınlarının kendilerine emanet olduğunu söyledi. Şehit ailelerini ve gazileri hayatları boyunca başlarının üstünde taşıyacaklarını ifade eden Öztürk, devletin şehit yakınlarına, gazi ve ailelerine her zaman pozitif ayrımcılık yaparak yaşamlarını kolaylaştırmak için gereken tüm adımları attığını belirtti.

PROTOKOL DE KATILDI

Anma programına Kırıkkale Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, İl Müftüsü Bekir Gerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle şehit aileleriyle gaziler katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü