Dikkat radar çıkabilir!

Dikkat radar çıkabilir!

Kırıkkale Trafik Bölge Şube Müdürü Uğur Mehmet Kaya, şehirlerarası yolların bazı bölgelerinde 14 saat boyunca radar tespiti yapıldığını söyledi. Birçok ilin kavşak noktasında bulunan Kırıkkale'nin trafik anlamında sorununun olmadığını belirten Kaya, sürüc

KAVŞAK NOKTASINDA BULUNUYORUZ

Kırıkkale Trafik Bölge Şube Müdürü Uğur Mehmet Kaya, katıldığı bir programda Kırıkkale’nin trafik anlamında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kırıkkale’nin bölgede kavşak noktasında olduğunu belirten Kaya, Batı, Doğu, Karadeniz ve Akdeniz’e açılan yolların tamamında araçların Kırıkkale’den geçtiğini ve şehrin önemli bir merkez haline geldiğini söyledi. Kırıkkale’den her gün yaklaşık 50 bin aracın geçtiğini belirten Kaya, hafta sonlarında ve bayramlarda bu sayının katlanarak yükseldiğini ve kendilerinin de bazı tedbir ve önlemler aldığını bildirdi. Şehirlerarası hız limitini aşan araçların radarla tespitinin yapıldığını belirten Kaya, amaçlarının ceza kesmek olmadığını sürücülerin can ve mal kaybını önlemek olduğunu kaydetti.

14 SAAT RADAR TARAMASI

Radar ve diğer yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Kaya, Ankara, Kayseri, Kırşehir yollarında radar tespit cihazı ile çalışmalar yapıldığını söyledi. Kırıkkale’de aralıksız olarak günde 14 saat boyunca radar tespiti yapılmakta olduğunu belirten Kaya, “Bu radarların 11 saati gezici radar olmakta ve 3 saati de Kırıkkale’nin her noktasında uygulamalı olarak yapılmaktadır. Önceki gibi artık radar levhaları konulmamaktadır. Vatandaşlarımız bu konulara dikkat etmelidir yanınızdan geçen araç radar olabilir. Hem kendi güvenliklerini hem da başkalarının güvenliğini hiçe sayan uygulamalara karşı katı tutumumuz devam edecektir. Kırıkkale’de trafik ekiplerinin her biri günde en az bir saat emniyet kemeri uygulama yapmaktadır en çok önem verdiğimiz konulardan biride budur” dedi.

 

Özel Haber: Ferman Aybars Gök



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü