Dikkat, Fahri Trafik Müfettişleri görevde!

Dikkat, Fahri Trafik Müfettişleri görevde!

TRAFİK KURALLARINI İHLAL EDENLER BİR BİR TESPİT EDİLİYOR

TRAFİK KURALLARINI İHLAL EDENLER BİR BİR TESPİT EDİLİYOR

Dikkat,  Fahri Trafik Müfettişleri görevde!

Kırıkkale genelinde görev yapan Fahri Trafik Müfettişlerine yönelik, Trafik Polisi ile Fahri Trafik Müfettişleri arasındaki ilişkileri geliştirmek ve uygulamada ortaya çıkan aksaklıkları tespit etmek amacıyla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hacı Ömer Aktürk, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Karaca Yumuş ve Fahri Trafik Müfettişlerinin katılımlarıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

TOPLANTI DÜZENLENDİ

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre. Kırıkkale´de görev yapan fahri trafik polisleri ile toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda yapılacak çalışmalar konuşuldu. Toplantı ardından yapılan açıklamada, ?Trafik terörüyle mücadelede gönüllü olarak üstlendikleri bu görevlerinde, 2016 yılı içerisinde Fahri Trafik Müfettişlerimizce kural ihlali yapan sürücülere 579 adet trafik suçu tespit tutanağı tanzim edilmiş, bunlardan 121 adedi kırmızı ışık ihlali, 61 adedi yasak park, 21 adedi tehlikeli araç kullanmak, 4 adedi dönüş kuralları, 186 adedi trafik işaret ve levhalarına uymamak, 186 adedi ise diğer maddelerden olduğu belirtilmiş, ilimize ait öncelikli mesele olan trafik yoğunluğu ve trafik sorunları ele alınarak, denetim hizmetlerine katkıda bulunulması, halk arasında kural ihlali yapanlara her zaman kendilerini kontrol eden, gerektiğinde ceza uygulayan birilerinin olduğu inancının yaygınlaştırılması, bu yöntemle topluma trafik kurallarına uyma alışkanlığının kazandırılması amacıyla Fahri Trafik Müfettişliği müessesesinin etkin bir biçimde yürütülmesine ihtiyaç duyulduğu, yapmış oldukları yaptırım neticesinde azımsanmayacak derecede ilimiz trafiğinin olumlu yönde etkilendiği ve etkilenmeye devam edecek.?

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yapılan açıklamada, ?Emniyet Müdürlüğümüz trafik denetleme birimlerince alınan trafik tedbirleri anlatılmış ve yapılabilecek ilave tedbirler konusunda Fahri Trafik Müfettişlerimizle karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmuştur. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gerekli çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü