Dikkat, elektrik kesintisi!

Dikkat, elektrik kesintisi!

BUGÜN VE YARIN MERKEZ VE BAZI İLÇELERDE UYGULANACAK

BUGÜN VE YARIN MERKEZ VE BAZI İLÇELERDE UYGULANACAK

Dikkat, elektrik kesintisi!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılan açıklamaya göre 18-19 Ekim tarihleri arasında Kırıkkale´nin merkeze bağlı bazı mahalleleri ile ilçelerinde kesinti yapılacak.

MERKEZ MAHALLELERİ

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılan planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrikler kesilecek. Merkeze bağlı mahalleler ile ilçelerinde yapılacak olan kesinti kapsamında yetkililer tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

TESİS ÇALIŞMALARI

?18.10.2016 tarihinde, Kırıkkale Merkeze Bağlı Etiler Mahallesi, Zümrütkale ve Malazgirt Bulvarları ile Tevfik Kış Caddesi kısmındaki sokaklarda ve Yukarı Sanayi Camii, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi civarlarına tesis çalışması sebebiyle 09.00-16.00 saatleri arasında enerji verilemeyecektir. Kırıkkale Merkeze Bağlı Kurtuluş Mahallesi, Şair Nedim Caddesi, 727, 739, 740 ve 741. sokak civarlarına, tesis çalışması sebebiyle, 09.00-16.30 saatleri arasında enerji verilemeyecektir.?

ENERJİ VERİLEMEYECEK

?Bahşılı İlçesine Bağlı Hüseyin Onbaşı Mahallesi, Ulu Camii, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Caddeleri, 192, 195, 206, 207, 316 Sokaklar ile Doğanay Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi ile 366 ve 340 Sokaklar, Kaymakamlık Lojmanına, Bakım çalışması nedeniyle, 09.00-13.00 saatleri arasında enerji verilemeyecektir. Bahşili İlçesine Bağlı: Atadönmez Mahallesi, Kanuni Sultan Süleyman, Alparslan, Yunus Emre Caddeleri Katır Çukuru Kısmında kalan sokaklara, Bakım çalışması nedeniyle, 13.30-17.00 saatleri arasında enerji verilemeyecektir.?

ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

?19.10.2016 tarihinde, Kırıkkale Merkeze Bağlı Sanayi ve Gündoğdu Mahalleleri, Zümrütkale, Osman Bozkır, Malazgirt, Samsun Bulvarları ile Bülent Keskin, Mahmut Atalay, Mustafa Keskin Caddeleri kısmındaki sokaklarda ve Hicret, İbadullah, Hacı Halit, Hacı Bekir Güleşen, Yıldırım Beyazıt, Başpınar Camileri ile 17 Ağustos Lisesi Civarlarına tesis çalışması nedeniyle, 09.00-16.00 saatleri arasında enerji verilemeyecektir.?

KESİNTİ OLACAK SAATLER

?Delice İlçesine Bağlı Hürriyet, Kazım Karabekir ve Gündüz Mahalleleri, Kazım Karabekir, İstiklal ve İnönü Caddeleri kısmındaki Sokaklara, Bakım çalışması nedeniyle, 13.30-16.30 saatleri arasında enerji verilemeyecektir.?

GEREKLİ BİLGİ VERİLDİ

?Çelebi İlçesine Bağlı Halildede ve Kaldırım Köyleri ile Ankara Bala İlçesi Erdemli Köyü ve Çelebi Belediyesi Su Pompasına, Kalmertaş Mermer Fabrikasına, Bakım çalışması nedeniyle, 09.00-16.00 saatleri arasında enerji verilemeyecektir. Sulakyurt İlçesine Bağlı: Danacı Köyüne, Tesis çalışması nedeniyle, 09.00-16.30 saatleri arasında enerji verilemeyecek olup, basına bilgi verilmiştir.?

ZAMANLARI DEĞİŞEBİLİR

?Teknik ve idari zorunluluklardan dolayı, ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan Yüksek Gerilim (YG)-Alçak Gerilim (AG) elektrik şebekelerimizde, Şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.?



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu