Diğer illere örnek oluyoruz!

Diğer illere örnek oluyoruz!

TÜRKİYE´NİN BİRÇOK İLİNDE REFERANDUM ÇALIŞMALARI GERGİN BİR ŞEKİLDE GEÇERKEN, KIRIKKALE´DE ÇALIŞMALAR HUZURLU BİR ŞEKİLDE GEÇİYOR

TÜRKİYE´NİN BİRÇOK İLİNDE REFERANDUM ÇALIŞMALARI GERGİN BİR ŞEKİLDE GEÇERKEN, KIRIKKALE´DE ÇALIŞMALAR HUZURLU BİR ŞEKİLDE GEÇİYOR

Diğer illere örnek oluyoruz!

Türkiye´nin bazı illerinde referandum çalışmaları gergin bir şekilde geçerken, Kırıkkale´de tam tersine referandum çalışmaları huzurlu geçiyor. Evet ve Hayır kampanyaları yürüten vatandaşlar herhangi bir sorunla karşılaşmazken, kolluk kuvvetleri bu konuda önemli çalışmalar yapıyor.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

16 Nisan´da yapılacak olan Anayasa değişikliği halk oylaması Kırıkkale´de huzurlu bir şekilde geçiyor. Gerek Evet, gerekse Hayır cephesi seçim propagandalarını yapıp vatandaşlara Evet ve Hayır´ın ülkeye neler getireceğini anlatıyor. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi Türkiye´nin bazı illerinde çalışmalar gergin bir şekilde geçmesine rağmen, Kırıkkale´de çalışmalar huzurlu bir şekilde ilerliyor ve diğer illere örnek oluyor. Türkiye´nin tarihi seçimine günler kala, siyasiler ve siyasi partilerin İl Başkanları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜSTÜNDE KATILIM BEKLENİYOR

Afiş, broşür, dergi gibi seçmeni bilgilendirecek çalışmalar yapan partilerin İl Gençlik, Kadın Kolları da hummalı bir şekilde çalışma yaparak, ev ev dolaşıp referandum çalışmalarını yürütüyor. Kendi çalışma bölgesinde görev yapan Emniyet ve Jandarma ekipleri ise, referandum öncesinde Kırıkkale´de herhangi bir olayın yaşanmadığını ve vatandaşların hassas bir şekilde davranarak kendilerine yardımcı olduğunu belirtiyor. Referandum günü ise Kırıkkale´de sandığa katılma oranının Türkiye genelinin üstünde olacağı tahmin ediliyor.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı