Devletin sıcak eli vatandaşa uzadı

Devletin sıcak eli vatandaşa uzadı

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, ilçede bulunan yardıma muhtaç aileleri ziyaret etti. 7 nüfusu ile yaşam mücadelesi veren Öztürk ailesi ile yakından ilgilenen Kazez, devletin sıcak elini aileye uzattı.

HAREKETE GEÇİLDİ

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü (SYDV) Emin Yüksel ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç, rutin köy ziyaretlerinde Kalekışla köyünde ikamet eden ve 7 nüfusu ile yaşam mücadelesi veren Öztürk ailesini ziyaret etti. Maddi imkansızlıklar nedeniyle çatısı akan, suyu olmayan ve bazı ev eşyaları ile daha birçok ihtiyaçları eksik olan ailenin ihtiyaçlarının kısa sürede giderilmesi için harekete geçildi. Oğlu, gelini ve 4 torunu ile birlikte köydeki eski evlerinde maddi imkansızlıklar nedeniyle yaşam mücadelesi veren evin annesi Hanım Öztürk`e devletin sıcak eli uzandı.

 

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Kaymakam Kazez, ziyaretinde vatandaşa ait evde çeşitli incelemelerde bulunarak ailenin ihtiyaçlarının tespiti yapılarak diğer ihtiyaç talepleri de dinlendi. Ailenin yıl içinde çeşitli ihtiyaçların Kaymakamlık tarafından karşılandığını belirten Kazez, aileye yardımların bundan sonra da devam edeceğini, şimdi ise kış nedeniyle çatı bakım ve onarımı ve diğer önemli ihtiyaçların vakit geçirilmeden giderileceğini söyledi. Anne Hanım Öztürk`de, oğlunun bir işi olmadığını ve gelininin de rahatsız olduğunu belirterek Kaymakamlık tarafından gelen yardımlar da olmasa zor durumda kalacaklarını belirtti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ