Devletin mahalli temsilcileri

Devletin mahalli temsilcileri

Kırıkkale merkez ve belde mahalle muhtarlarına Kırıkkale Valiliği toplantı salonunda Hizmetiçi eğitim verildi. 40 muhtarın katıldığı eğitim seminerinde Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, vatandaşlara hizmette muhtarların çok önemli bir yeri olduğunu söyl

 

KİMSEYİ AYIRT ETMEYİN

40 mahalle muhtarının hazır bulunduğu Hizmetiçi Eğitim Seminerini 4. Sınıf Emniyet Müdürü Tuncay Kızıltuğ, İl Mahalle İdareler Müdürü Bekir Aktuğ ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Kılıç verdi. Toplantıya Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner?de katılarak, muhtarlara yapacakları konusunda kısa bilgiler verdi. Güner, muhtarların yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ettiğini belirterek, ?Güzel bir iş yapıyorsunuz. Hizmetlerinizi yaparken, kimseyi ayırt etmeyin. Peygamber sevgisi el yaklaşın ve herkesi kucaklayın? dedi.

 

İnşallah Güzel İşler Başarırsınız

Güner, ?Daima sevgi ile karşılık verin. Bizim valilik olarak yaptığımız hizmetleri mahalli bazda en iyi anlatan sizlersiniz. Mahallelere hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yapacağımız çok çalışma var. hizmetlerin vatandaşa ulaştırılması konusunda devletin mahalli temsilcilerisiniz. 2011 yılının tüm herkese hayırlara vesile olmasını dilerim. İnşallah güzel işler başarırsınız? diye konuştu. Daha sonra Müdür Kızıltuğ, mahallelerde asayiş konusunda bilgilendirme yaptı. Muhtarlar ise sıkıntılı sokak ve caddelerin olduğunu ve teftişin gerektiğini belirtiler. Müdür Aktuğ, mahalli idare konusunda bilgi verirken, Vakfı Müdürü Murat Kılıç ise mahallelerde bulunan ihtiyaç sahiplerinin nasıl bulunması konusunda değerlendirmelerde bulundu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ