Devletimiz, şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır

Devletimiz, şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır

SAYGILI'DAN NET VE SERT MESAJ...

Devletimiz, şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır

Suriye'nin İdlib şehrinde düzenlenen hava saldırısında 33 askerimizin şehit olmasının ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı birlik ve beraberlik mesajı yayımladı. Saygılı, mesajında, “Terör örgütlerinin sınırımızdan uzaklaşması, sınır bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın saldırılara maruz kalmaması ve bölge barışının sağlanması, ülkemize yönelecek büyük göç dalgalarını yerinde önlemek için başlatılan sınır ötesi harekâtında şehadete erişen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kahraman Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum” ifadelerini kulandı.

Milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, öfkemizi içimize akıtıp aklıselim hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Saygılı, “Devletimiz en doğru kararı verecektir. Verilecek karara hep birlikte destek olunmalı. Bu birlik ve beraberlik bizim dışarıya karşı gücümüzün de en büyük göstergesi olacaktır. Milletimize düşen en büyük görev tüm tahriklere rağmen kenetlenme olmalıdır. Devletimiz görevinin başında, büyük metanetle olayı süzmektedir” diye konuştu.

Saygılı mesajını şöyle tamamladı: “Kahraman askerlerimize yapılan alçak saldırıya gereken cevap misliyle verilecektir. Binlerce yıllık geleneği olan devletimiz, şehitlerimizin kanını yerde şimdiye kadar bırakmamış, bu saldırı sonrasında da şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacak, bayrağa uzanan elleri yerinde kıracaktır. Mehmetçiklerimiz büyük bir kararlılıkla tüm imkânlarını, canını da ortaya koyarak mücadele etmekte, onurlu bir duruş sergilemektedir. Vatansever Kırıkkaleli hemşerilerimizle birlikte bu zorlu süreçte milli birlik ve beraberlik ruhumuzu sürekli canlı tutmamız, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanında olmamız gerekiyor. Bu vesileyle tekrar tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ