Devletimiz tüm Şehit Ailelerinin yanındadır

Devletimiz tüm Şehit Ailelerinin yanındadır

TERÖRLE MÜCADELE SÜRECEK

Devletimiz tüm Şehit Ailelerinin yanındadır

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve Dernek Üyeleri Şehit Aileleri vali vekili Mükerrem Ünlüer´i ziyaret etti. Ziyarette vali vekili Ünlüer devletin tüm şehit ailelerinin daima yanında olduğunu söyledi.

ŞEHİT AİLELERİNİN DAİMA YANINDAYIZ

Dernek başkan ve şehit ailelerini kabul eden vali vekili Ünlüer bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerin ailelerinin bu devlete birer emanet olduğunu söyledi. Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu işe şehit aileleri adına vali vekili Mükerrem Ünlüer´e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Çalışmaları hakkında kısa bilgi verdi.

TERÖRLE MÜCADELE SÜRECEK

Ziyarette Vali Vekili Mükerrem Ünlüer ise terörle mücadelede sıkıntılı bir dönemden geçildiğini belirterek, ?Ülkemiz çok güzel bir coğrafyaya sahip olduğu için bu topraklar üzerinde kirli oyunlar oynanıyor. Ancak millet olarak bu güzel ülkemizi kimseye teslim etmeyeceğiz. Devletimiz tüm şehit ailelerinin yanındadır. Sizler her türlü sıkıntınızda kapımızı çalabilirsiniz. Bu vesileyle vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ayrıca gazilerimize de hayırlı ve uzun ömürler temenni ediyorum.? dedi. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ünlüer, Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu´ya ve Dernek Üyeleri Şehit Ailelerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü