Devlet Millet el ele

Devlet Millet el ele

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Kırıkkale’de Bahşılı ilçesine de depremzedeler getirildi ve konutlara yerleşmeleri sağlanarak misafir edildi.

TEKİN YAKINDAN İLGİLENİYOR

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Kırıkkale’de Bahşılı ilçesine de depremzedeler getirildi ve konutlara yerleşmeleri sağlanarak misafir edildi. İlçeye deprem bölgesinden yeni misafirler gelmeye devam ediyor. Bahşılı Belediyesi diğer kurumlarla birlikte depremzedelerle yakından ilgileniyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, konuyla ilgili gelişmeleri ve çalışmaları yakından takip ediyor.

ZİYARETLERDE BULUNDU

Deprem bölgesine yardım ve depremzedelere destekle ilgili tüm konuları bizzat takip eden Başkan Tekin, ilçeye deprem bölgesinden gelen depremzedeleri de ziyaret ederek hem tanışıp geçmiş olsun dileklerini iletti ve hem de talepleri olup olmadığını sordu. Depremzedelerle bir süre sohbet eden Başkan Tekin, her türlü ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve çekinmeden talepte bulunabileceklerini vurguladı. Depremzedelerle ilgili görüşmesi konusunda bilgi veren Başkan Tekin, “Devlet Millet el ele. İlçemize deprem bölgesinden gelen misafirlerimizi, evlerinde ziyaret ettik, bir talepleri olup olmadığını  sorduk” dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ