DEVLET HERKESİN YANINDA

DEVLET HERKESİN YANINDA

VALİ EŞİ İLE BİRLİKTE EV DÜĞÜNÜNE KATILDI. GÜNER VE EŞİ GENÇ ÇİFTLERİN NEKAH ŞAHİDİ OLDU.

DEVLET HERKESİN YANINDA

Kırıkkale valisi Hakan Yusuf Güner eşi Berrin Güner ile birlikte Etiler Mahallesi?ndeki ev düğününe katıldı.

NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ GÜNER AİLESİ YAPTI

Vali Hakan Yusuf Güner daha önce başlatılan ?Bir yastıkta bir Ömür? projesi kapsamında Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kaydı bulunan ve vakıf tarafından damatlık parası verilen Gökhan Altan ile Mihriban Abalıoğlu?nun düğününe katıldı. Proje kapsamında damatlık ve gelinlikleri vakıf tarafından temin edilen genç çiftlerin nikah şahitliğini de Vali Güner ile Eşi Berrin Güner yaptı.

 

İHTİYAÇLARI KARŞILANDI

Eşi Berrin Güner ve küçük kızı ile düğüne gelen Vali Hakan Yusuf Güner kendisini karşılayan damat ve düğün sahipleri ile bir süre sohbet etti. Güner burada yaptığı açıklamada Valilik olarak ihtiyaç sahibi insanlara Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yardımda bulunulduğunu söyledi. Vakıfta kaydı bulunan ve evlilik hazırlığında olan gençlerin damatlık, gelinlik gibi ihtiyaçlarını karşıladıklarını hatta gerektiğinde ev eşyalarını bile verdiklerini kaydetti.

 

İNSANLARIN YANINDA OLMAK GÜZEL ŞEY

Güner, ?İnsanlara yardım etmek güzel bir şey, fakir fukara?nın özellikle böylesi günlerinde yanlarında olmak bizleri mutlu ediyor, daha önce de böylesi gençlerimize yardımda bulunduk, bulunmaya devam edeceğiz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız kanalıyla ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımlarımız sürüyor, insanların yanında olmak güzel şey? dedi.

 

BİR YASTIKTA KOCAYIN

Damadın nikah şahitliğini Vali Hakan Yusuf Güner, gelinin şahitliğini ise valilin eşi Berrin Güner yaptı. Nikah memurunun gerekli işlemlerinden sonra nikah akitleri tamamlanan genç çiftlerin evlilik cüzdanını Berrin Güner gelin hanıma verdi. Vali Hakan Yusuf Güner genç çiftlere mutluluklar diledi ve bir yastıkta kocamaları, hayırlı çocuklar yapması temennisinde bulundu. Berrin Güner düğün hediyesi olarak gelin hanıma bir küçük altın taktı.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım