Devlet, Çilek ailesine sıcak yuva kurdu

Devlet, Çilek ailesine sıcak yuva kurdu

Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Sanayi Mahallesi`nde oturan Çilek ailesine ev yapılarak teslim edildi.

İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale Valiliği`ne müracaat eden Hasan Çilek, evlerinin kötü olduğunu bildirdi. Bunun üzerine, Vali Hakan Yusuf Güner`in talimatıyla SYDV tarafından Çilek ailesinin eski evi yıkılarak, 2+1 modern bir ev yapıldı. Vakıf Müdürü Murat Kılıç ve Sanayi Mahalle Muhtarı Aslan Uslu`nun katıldığı teslim töreninde, aile yakınları anahtarı alarak kapıyı açıp dua etti. Çilek ailesine evin anahtarını veren Kılıç, "Valimizin direktifleri doğrultusunda biz kayıtlı insanlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. SYDV olarak evsizlere ev, aşsızlara AŞ olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Hastanede tüberküloz tedavisi gören Hasan Çilek`in eşi Ayten Çilek, "Devletimizden Allah razı olsun, Başbakanımızdan çok memnunuz, altı aydır kira paramızı veren vakıf yetkililerine güvendik evimizi yıkarak yenisini yaptılar. Çok mutlu olduk. Kırıkkale Valisine, Vali yardımcılarına, vakıf müdürümüze, muhtarımıza çok teşekkür ederiz. Evin içine eşyalarımızı da halledersek sorunumuz kalmıyor, şimdilik vakıf bir kanepe verdi. Kafamızı sokacak bir yuvamız oldu, Allah devletimize güç versin" dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ