Devlet bize bir kurban parasını bile çok gördü

Devlet bize bir kurban  parasını bile çok gördü

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, başka illerde şehit ailelerine 500 lira yardım yapılırken bu rakamın Kırıkkale'de 150 lira olmasına tepki gösterdi. Şehit ailelerine önem verilmediğini bildiren Torunlu Evlatlarımızı bu vatana kurba

BU PARAYI ALMAYACAĞIZ

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, Kurban Bayramı nedeniyle şehit ailelerine destek için para devletten para geldiğini söyledi. Çevre illerde 500 TL olan yardım parasının Kırıkkale’de 150 TL olduğunu belirten Torunlu, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini bildirdi. Vatan için evlatlarını şehit veren, şehit ailelerine verilen kurban yardımının yetersiz olduğunu belirten Torunlu, bu parayı almayacaklarını, gerekirse programlara bile katılmayacaklarını kaydetti. Vali Yardımcısı tarafından, Valilik bütçesinin 150 TL olarak belirlendiğini belirten Torunlu, kendilerine böyle bir yardım yapılmasının komik bir durum olduğunu ifade etti.

 

PAKETİN İÇİ BOŞ

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın, ‘Demokratikleşme Paketi’ adı altında bir paket çıkardığını ve pakette şehit ailelerinin haklarını genişletecek bir kanunun olmadığını söyledi. Paketin, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri için çıkarıldığını belirten Torunlu, Türkiye’de yaşayan herkesin ben Türküm demesi gerektiğini kaydetti. Hükümetin kendi çıkarları için paketi çıkardığını ve paketin içinde Andımızında kaldırılarak milli birliğin zedelendiğini belirten Torunlu, paketin içinin boş olduğunu ifade etti. Şehit ailelerinin her ay 325 TL aylık aldığını belirten Torunlu, Uludere’de ölen hainlerin tazminatının 127 Bin TL olduğunu ve ailelerinin birçok hak kazandığını, bunun kabul edilmeyecek bir durum olduğunu bildirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü