Devlet baba yoksulun yanında

Devlet baba yoksulun yanında

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez köylere yaptığı ziyaretlerde ihtiyaç sahibi ailelere ramazan paketi yardımında bulundu. Kazez, gıda paketlerini kendi eliyle vatandaşa teslim etti.

GIDA YARDIMI
İlçe Kaymakamı Harun Kazez ve beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Emin Yüksel ile birlikte ilçeye bağlı köylere bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret ettiği köylerin genel sorunlarını ve durumlarını değerlendiren Kaymakam Kazez, gittiği köylerde vatandaşlarla görüştü, sohbet ederek sorunlarını kendilerinden dinledi. Kazez, SYDV’de kayıtlı olan ve yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ailelere de ramazan ayı vesilesiyle gıda yardımında bulundu.

HİZMET VERME
Kaymakam Kazez, ziyareti yapılan Sulakyurt merkez ile Anbardere, Ortaköy, Yağbasan, İmamoğluçeşmesi ve diğer köylerdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketlerini eliyle teslim etti. Kömür yardımı yapılmış olan ailelerdeki kömürlere de bakarak yardımın vatandaşa ulaştırılmış olduğunun altını çizdi. Köylerdeki yaşlı vatandaşların sağlık sorunlarına yönelik sağlık taramalarının da yapılacağını belirten Kazez, yardıma gelemeyen ancak gerçek ihtiyaç sahibi olan ailelere, devlet olarak gelip hizmet vermenin önemine değindi.

550 TON KÖMÜR
Kaymakam Kazez yaptığı açıklamada “Köylerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımızın genel sorunlarına yönelik çalışmalarımızın yanı sıra özellikle ramazan ayı vesilesiyle yardıma muhtaç olan, ihtiyaç sahibi ve yaşlı olup yanında bakanı olmayan vatandaşlarımızın ziyaretlerinde bulunarak ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Özellikle birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygusunun önem kazandığı bu ramazan ayında 200 ailemize gıda paketi ve 200 ailemize de nakdi yardım ile 550 ton kömürü ramazan ayı içinde dağıtmayı planladık. Yardımlarımız sadece bunlarla kalmayıp bunların dışındaki rutin olanları ise devam etmektedir”

SÖZ ALDI
“İhtiyaç sahibi ailelerimizi şahsım ve vakıf personeli ile birlikte bizzat hane ziyaretleri gerçekleştirerek tespitini yapıyor, durumlarını ayrıntılarıyla birlikte yasal sorgulamalarını da araştırıp değerlendiriyoruz. Bazı ailelerimizin evlerine yönelik çatı onarımı ve eve ait diğer aciliyet gerektiren durumlara d`da serin bir şekilde iftar yapan Halil Şahin ise ailecek hem piknik yapmaya hem de oruç açmaya geldiklerini ifade ederek, “Ramazan ayının yaz mevsimine gelmesi sebebiyle gündüzleri piknik yapma imkanımız olmuyor. Bizde hem orucumuzu farklı bir ortamda açalım hem de gündüzleri yapamadığımız pikniğimizi yapalım diye buraya geldik. Bol oksijenli, güzel manzaralı çok güzel bir ortamda orucumuzu açıyoruz” ifadelerini kullandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ