Devlet baba

Devlet baba

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde ramazan ayı nedeniyle birçok yoksul aileye gıda yardımı yapıldı. Kaymakam Tekin Erdemir, Devletin halka sıcak yüzünü her zaman göstereceğini söyledi.

GIDA İHTİYAÇLARI GİDERİLDİ

İlçeye bağlı Hıdırşeyh, Aydınşeyh, Dikmen ve Akçakavak köylerini ziyaret eden Kaymakam Erdemir ve beraberindekiler, gıda yardımı yapılan ailelerin daha önce SYDV tarafından tespiti yapılan ihtiyaç sahibi aileler olduğunu belirtti. Ramazan ayı boyunca birçok aileye gıda yardımı yapıldığını dile getiren Kaymakam Erdemir, yardımların köy muhtarları aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılarak ailelerin ramazana yönelik gıda ihtiyaçlarının giderileceğini belirtti.

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Kaymakam Erdemir, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:``Ramazan ayı nedeniyle yardım konusunda devlet ve millet olarak seferber olmuş durumdayız. Halkımızın din, dil, ırk, ülke ayrımı yapmadan insanlık adına gösterdiği fedakârlık ve cömertlikte 7`den 70`e ölçü tanımadığına hepimiz şahidiz.  Bizler de kaymakamlık olarak bölgemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize yönelik gerekli tespitlerimizi yaparak bu bereketli ramazan ayında ailelerimizin yanında olarak onların ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. SYDV çalışmaları olarak, sadece yardım eden değil aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere hayır sahibi kişilerden yardım alan bir projemizi de hayata geçirmiş olduk.``



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı