Devlet vatandaşı için var

Devlet vatandaşı için var

MİLLETE HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ

Devlet vatandaşı için var

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, vatandaşların sorunlarını kendisine yüz yüze anlatmasının önemli olduğunu belirterek, vatandaş odaklı çalışmanın da bunu gerektirdiğini söyledi.  Sorun, istek ve taleplerin değerlendirilip yardım edileceğini belirten Haktankaçmaz, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu kaydetti.

DOĞRUDAN TEMAS KURULMASI GEREKİYOR

Kırıkkale´de vatandaşlarla doğrudan temas kurulması, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılması, halkın istek, öneri ve şikâyetlerini dile getirebilmelerini sağlamak amacıyla, her ay düzenli olarak yapılan halkla buluşma toplantısının 9´uncusu, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında Valilik Konferans Salonunda yapıldı. Halkla buluşma toplantısına Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra Vali Yardımcısı Adnan Kayık, daire müdürleri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

BULUŞMALARIN ÖNEMİ

Bu buluşmanın önemli olduğuna işaret eden Vali Haktankaçmaz, bu toplantılar vesilesiyle halkımızla daha sık bir araya gelindiğini, onların istek, talep ve önerilerinin ilk ağızdan dinlenerek iletilen tüm konulara imkânlar ölçüsünde en uygun çözüm bulunabileceğini söyledi.  Haktankaçmaz, vatandaşların sorunlarını kendisine yüz yüze anlatmasının önemli olduğunu belirterek, vatandaş odaklı çalışmanın da bunu gerektirdiğini bildirdi.   Sorun, istek ve taleplerin değerlendirilip yardım edileceğini belirten Haktankaçmaz, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu kaydetti.

MİLLETE HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ

Haktankaçmaz konuşmasının devamında, ?Kamu görevlileri millete hizmet etmek için vardır. Bu toplantı Devlet olarak yaptığımız hizmetlerde bir aksama varsa bunu dışarıdan gören gözlerin değerlendirmesi anlamında çok kıymetli olacaktır. Bizler zaten vatandaşlarımızla olabildiği kadar beraber olmaya devam ediyoruz. Bu toplantılar vesilesiyle doğrudan bir araya gelmekte faydalı olacaktır. Vatandaşlarımızın dileklerini, isteklerini ve şikâyetlerini dinleyeceğiz. Bunlardan hemen çözülebilecek olanları anında çözüme kavuşturacağız. Her kurum kendisiyle ilgili konuları not olarak sorunun çözümü noktasında çalışma gerçekleştirecektir. Sorunların takibini yaparak çalışmalarımızı devam ettireceğiz? dedi.

Haber: Ferman Aybars Gök



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü